Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Rok Viškovič

Ponedeljek,
29. 8. 2016,
17.00

Osveženo pred

6 let, 6 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,20

Natisni članek

izbor z družabnih omrežij Sergio Agüero Patrice Evra Isco Lionel Messi Lionel Messi Neymar Diego Armando Maradona Antoine Griezmann Simone Zaza Paul Pogba

Ponedeljek, 29. 8. 2016, 17.00

6 let, 6 mesecev

Izbor z družabnih omrežij

Lepotica, ki prihaja v London

Rok Viškovič

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,20

Poletje se končuje. Nogometaši v vseh najboljših evropskih ligah so zdaj v polnem pogonu. Z njimi je vse bolj pestro tudi ob nogometnih zelenicah. Kaj smo v Sportalov izbor z družabnih omrežij umestili tokrat?

Lepotica, ki prihaja v London

K West Ham Unitedu prihaja italijanski napadalec Simone Zaza. Ta je tik pred prestopom v klub, ki je v kvalifikacijah za ligo Europa izločil Domžale. Z njim pa v London prihaja tudi njegova spremljevalka Chiara Biasi, ki se je v Britaniji že veselijo. Poglejte, zakaj …

Poteza, zaradi katere Argentincu grozi huda kazen

Manchester City je v nedeljo pod vodstvom Josepa Guardiole v angleški premier ligi v tretjem krogu zabeležil še tretjo zmago. S 3:1 je odpravil West Ham United, a je Španec vseeno v skrbeh. Njegovemu zvezdniku Sergiu Agüeru namreč grozi kazen, ker je med tekmo s komolcem udaril branilca Londončanov Winstona Reida, česar sodnik Andre Marriner ni opazil, zato je ostal nekaznovan. A njegovo početje so posnele kamere, zato argentinskemu zvezdniku zdaj grozijo tri tekme prepovedi. Če bo res kaznovan, najboljšega strelca Manchester Cityja ne bo na sobotnem prvenstvenem mestnem derbiju proti Manchester Unitedu.


 

Naredil je salto in preskočil vratarja, potem je zabil gol

Na tekmi ameriške srednješolske lige je nogometaš srednje šole Columbine poskrbel za gol, ki ga ne vidimo ravno vsak dan. Ob tem je pokazal vrline, ki bi mu jih zavidali tudi profesionalni telovadci.

Zakaj se norčujejo iz francoskega zvezdnika?

Antoine Griezzman, junak Francije na letošnjem evropskem prvenstvu pred domačimi navijači, se je znašel v najožjem krogu kandidatov za najboljšega evropskega nogometaša leta. Na koncu je nagrada šla v roke Portugalca Cristiana Ronalda, se pa je zvezdnik madridskega Atletica v središču pozornosti znašel zaradi obleke in obutve, ki jo je nosil na gala prireditvi v organizaciji Krovne evropske nogometne organizacije (UEFA).

Zvezdnik, ki ima težave z garažnimi vrati

Zvezdnik torinskega Juventusa in francoski reprezentant Patrice Evra je na splet naložil video, v katerem razlaga o težavah, ki jih ima z garažnimi vrati v hiši, v kateri živi. Poglejte, zakaj ob živce spravljajo dolgoletnega nogometaša Manchester Uniteda.

Mojstrovina Španca na treningu Reala

Isco, španski reprezentant in nogometaš Reala, je na enem izmed zadnjih treningov madridskega velikana poskrbel za gol, ki je postal hit družabnih omrežij.

Neymarjev sin in njegova psa – Messi in Neymar

Sin slovitega brazilskega zvezdnika Barcelone Neymarja David je za peti rojstni dan dobil dva majhna psa. Kako ju je poimenoval? Enega kar po svojem slovitem očetu, drugega po njegovem še bolj slovitem soigralcu, Argentincu Lionelu Messiju.

Kako najdražji nogometaš vseh časov pleše s svojima bratoma

Francoz Paul Pogba, ki je s prestopom iz Juventusa v Manchester United, vreden je bil 105 milijonov evrov, postal najdražji nogometaš vseh časov, je na splet naložil video, v katerem skupaj z bratoma dvojčkoma Mathiasom in Florentinom pleše. Očitno so bratje kar usklajeni. Vsaj po tem posnetku sodeč …

Maradona je po 13 letih prvič srečal svojega sina

Eden izmed najboljših nogometašev vseh časov, nekdanji argentinski zvezdnik Diego Maradona, se je pred dnevi prvič srečal s svojim sinom Diegom mlajšim, ki je plod njegove kratke romance z italijansko lepotico Cristino Sinagro. Nekdanji as Napolija, Barcelone in še nekaterih klubov Diega mlajšega dolgo časa ni priznaval kljub dokazom, da je to njegov sin. Da je res tako, je priznal šele leta 2007, ko ga je Diego prosil celo za odpuščanje, a zdaj ga je prvič po letu 2003, ko sta se naključno srečala na nekem golf turnirju, videl in se z njim družil kar nekaj časa. Očitno so se imeli na večerji, ki se je zgodila na pobudo zdajšnjega dekleta nekdanjega nogometnega asa, lepo.

Paul Pogba je navijaču svetoval, naj zamenja dekle

"Spremenil sem si pričesko, s katero sem želel biti tak kot Pogba, in zdaj me moje dekle sovraži," je na Twitterju zapisal eden izmed navijačev Manchester Uniteda in s tem tudi njegovega novega zvezdnika Paula Pogbaja. Ta zapis je očitno videl tudi francoski zvezdnik in poskrbel za domiseln odgovor, ki je dodobra nasmejal. "Zamenjaj dekle, prijatelj, in obdrži pričesko," je odgovoril najdražji nogometaš vseh časov.

 | Foto:

Ne spreglejte