Jasmin Kurtić: Potrebujemo pomoč navijačev

Slovenska nogometna reprezentanca, ki od ponedeljka vadi v polni zasedbi, je danes opravila nov trening pred sobotno kvalifikacijsko tekmo za svetovno prvenstvo 2018 proti Malti. Čeprav tekmec ni posebej privlačen, pa si izbranci Srečka Katanca želijo pomoč navijačev v boju za nove tri točke.

Foto: Vid Ponikvar

Pred tekmo z Malto: 


Slovenija je po petih krogih v skupini E na tretjem mestu z osmimi točkami. Pred njo sta Anglija s 13 in Slovaška z devetimi točkami, za njo pa Škotska s sedmimi, Litva s petimi in Malta, ki je še brez točke.

"Navijači so nam vedno stali ob strani, ko smo to potrebovali. Tudi zdaj jih pozivam, da pridejo. Vem, da tekmec ni posebej ugleden, ampak tekma bo težka in potrebujemo pomoč s tribun. Bili bi zelo veseli, če bi prišli v velikem številu. Mi pa bomo dali vse od sebe in dokazali, da ljudje niso brez potrebe plačali vstopnic," pravi vezist Atalante Jasmin Kurtić.

Opozarja pred Malto

Ta poudarja, da bo treba napake s tekme proti Škotski popraviti. "Zavedati se moramo tudi tega, da je Malta zelo neugoden tekmec. Čaka na svoje priložnosti, na protinapade. Morali bomo paziti na to. Proti takšnim ekipam, ki se zaprejo v bunker, bo treba narediti neko premoč, treba bo igrati ena na ena ... Če bomo žogo samo vrteli okoli, ne bomo ničesar opravili ...," meni Kurtić.

Sorodne vsebine

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Popularno

Vroči članki

Najbolj brano