Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
29. 5. 2017,
20.00

Osveženo pred

6 let, 6 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,65

Natisni članek

Cristiano Ronaldo Cristiano Ronaldo Lionel Messi Lionel Messi Suzy Cortez izbor z družabnih omrežij kbm

Ponedeljek, 29. 5. 2017, 20.00

6 let, 6 mesecev

Izbor z družabnih omrežij

Promocija Rusije na brazilski način #video

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,65

Čas je za nov kolaž Sportalovih desetih dogodkov, ki so na nogometnih površinah ali ob njih na tak ali drugačen način opozorili nase v preteklem tednu. Kaj smo našli?

Poslovil se je rimski kralj

Francesco Totti se je po 25 letih aktivnega igranja poslovil od nogometnih zelenic. V Rimu je bilo v nedeljo tako čustveno, da je jokalo vse, tako staro in mlado, Romine navijače tolaži le to, da bo njihov heroj še vedno del kluba, saj se iz slačilnice seli v upravo kluba. Opravljal bo delo športnega direktorja.

Za Romo je debitiral leta 1993 in do nedelje zbral kar 786 nastopov in dosegel 307 zadetkov. Veselil se je enega naslova italijanskih prvakov in dveh pokalnih.

Nenačrtovan pristanek v bazen

Zvezdnik Bayerna Franck Ribery po končani sezoni uživa počitnice. Mojster nogometnih zelenic se malce slabše znajde pri vodnih aktivnostih, kar dokazuje tudi naslednji posnetek. Franck, to ni za tako stare, kot si ti.


Prihodnja zvezda Reala že trese gol Barcelone

Devetnajstletni Theo Hernandez je v finalu španskega kraljevega pokala zabil tako lep zadetek, da smo mu skoraj zaploskali tudi navijači Barcelone. Na koncu je bil to tudi edini zadetek Alavesa in Katalonci so na koncu zanesljivo slavili s 3:1 in vendarle prišli do lovorike v tej sezoni.

Otrok Atletica, ki je pri Alavesu igral kot posojen nogometaš, se je po pisanju številnih medijev že dogovoril za selitev k Realu, kjer bo vsaj na začetku zamenjava za odličnega Marcela.

Najdražji nogometaš na svetu uživa v Meki

Najdražji nogometaš na svetu Paul Pogba je ob začetku največjega muslimanskega velikega praznika ramadan odpotoval v Meko in ob tem vsem muslimanom zaželel lepo praznovanje ter dodal, da še nikoli ni videl česa tako lepega.

 

Ramadan Kareem 🕋🌙 Bon Ramadan #makkah #blessed

A post shared by Paul Labile Pogba (@paulpogba) on

 

Most beautiful thing I've seen in my life 🕋🙏🏾

A post shared by Paul Labile Pogba (@paulpogba) on

Ganljiva poteza Arsenalovih nogometašev

Čeprav je za Arsenalom slaba sezona, saj so zgrešili mesto v ligi prvakov, je sobotna zmaga v finalu pokala FA proti londonskemu rivalu Chelseaju vsaj malce zakrpala globoke rane.

Po že 13. rekordnem naslovu v tem tekmovanju so topničarji rajali s svojimi navijači, medse pa so poklicali nesrečnega Santija Cazorlo, ki zaradi težav z ahilovo tetivo ne igra že vse od oktobra. Vsekakor lepa in pozorna poteza soigralcev in lahko si le želimo, da bi tega mojstra nogometne igre spet lahko kmalu spremljali na zalenici.

Zanimiva prigoda Juventusovega branilca

Juventus je prejšnji teden še šestič zapored postal italijanski državni prvak, pozornost medijev pa je ob vsem slavju pritegnila slaba volja sina branilca stare dame Leonarda Bonuccija, Lorenza, ki je bil na robu tega, da zajoče. Na koncu se je izvedelo, da je to zato, ker je navijač Torina, na pobudo očeta pa je moral nositi Juventusov dres.

A dober oče vedno poskrbi, da je mir v hiši in da so zadovoljni otroci. Leonardo se je čez nekaj dni za srečanje dogovoril z mladim zvezdnikom Torina Andreo Belottijem in s tem polepšal dan svojemu sinu. ''No, zdaj si pa povsem drugačne volje kot na naši zabavi za naslov,'' je na Instagramu zapisal Bonucci.

Lorenzo v Juventusovem dresu …

… in v naročju Belottija. Razlika je očitna. 

 

Stasera si che mi sono divertito, non come alla festa scudetto! 😂 grazie @gallobelotti #cena #felicità

A post shared by Leonardo Bonucci (@bonuccileo19) on

Spektakularna dostava žoge

V nedeljskem finalu portugalskega pokala sta za krono udarila Benfica in Giumaraes. Z 2:1 so zmagali Lizbončani in prišli do dvojne portugalske krone. Pred tem so bili najboljši tudi v portugalskem prvenstvu. Bolj kot tekma, vsaj za nevtralne navijače, pa je odmeval spektakularna dostava žoge. Zanjo je poskrbel možakar, ki je na leteči napravi krožil po štadionu in v rokah držal okrogljo usnje, ki ga je na koncu predal glavnemu sodniku.

Mali Ronaldo že zabija evrogole

Jabolko ne pade daleč od drevesa, pravijo. Da je res tako, je pokazal tudi sin slovitega Cristana Ronalda, ki je na eni izmed nogometnih tekem s prostega strela dosegel prekrasen zadetek. Zvezdnik Reala ob evrogolu ni skakal od sreče, zdelo se je, kot da je vse skupaj pričakoval. Napisal je le: ''Booom!''

 

Boom👌

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano) on

Messi spet navdušil svet

Barcelona je v soboto prišla do pokalne lovorike, vse skupaj pa je malce pokvarila poškodba Javierja Maschearana, ki je moral zaradi poškodbe igrišče zapustiti že v 11. minuti.

Po tekmi, ko so nogometaši Barcelone skakali in slavili ob novi lovoriki, je Lionel Messi, ki je bil z zadetkom in podajo spet junak zmage, sedel k poškodovanemu rojaku in mu delal družbo.

Vroča Suzy blestela v ruski opravi

Nekdanja mis bumbum Suzy Cortez je s svojo pojavo in s svojim pojavljanjem v številnih medijih tako zaslovela, da so jo organizatorji svetovnega prvenstva 2018 v Rusiji povabili k sodelovanju. S svojimi razgaljenimi fotografijami že zdaj skrbi, da je vroče, kaj šele bo. Čeprav je Brazilka, ji tudi ruski dres prav tako lepo pristoji, kajne?

 

Ne spreglejte