Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sobota,
28. 6. 2008,
11.03

Osveženo pred

8 let, 5 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue 1

Natisni članek

Natisni članek

Sobota, 28. 6. 2008, 11.03

8 let, 5 mesecev

Interblockovi rezervisti remizirali s selekcijo SPINS

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue 1
Nogometaši Interblocka so odigrali prijateljsko srečanje s selekcijo SPINS in remizirali. Ljubljančane v nedeljo čaka obračun z zagrebškim Dinamom.

Nogometaši edinega ljubljanskega prvoligaša so v petek odigrali pripravljalno srečanje proti selekciji SPINS, za katero nastopajo nogometaši, ki so v iskanju novega delodajalca in so tako rekoč brez kluba. Za Ljubljančane so tokrat nastopili igralci, ki se sicer s prav bogato minutažo ne morejo pohvaliti, in nekateri člani Interblock B ter mladinske ekipe.

Tiganj in Skubic zadela v polno

Srečanje se je končalo z remijem, pri igralcih SPINS-a, ki pod vodstvom Nihada Pejkoviča trenirajo v okviru sindikata nogometašev, pa je v polno zadel Senad Tiganj. Za izenačenje je v drugem polčasu poskrbel Nejc Skubic, ki se je članski ekipi "kockarjev" skupaj z Luko Majcnom pridružil v zimskem prestopnem roku.

Za ljubljansko ekipo, ki jo je tokrat vodil pomočnik glavnega trenerja Anton Usnik, so nastopili Strajnar, Pastva, Zavrl N., Louis Paolo, Andrijevič, Damjanovič, Skubic, Emerson, Rujovič, Majcen, Osredkar, Cecel, Ihbeisheh, Smukavec, Vrhunc in Mlakar. Aktualne pokalne prvake čaka v nedeljo novo prijateljsko srečanje, ko se bodo na prekmurskih zelenicah pomerili s hrvaškim prvakom Dinamom iz Zagreba.

Brata Adilović nič več "kockarja"

Brata Adi in Eldin Adilović odslej ne bosta več branila barve edinega prvoligaškega kluba iz slovenske prestolnice. Potem ko sta v slednjo prišla v zimskem prestopnem roku v sezoni 2006/07 – ko je še takrat imenovani Factor debitiral v elitni druščini – se bosta, čeprav je to kazalo že januarja 2008, tokrat dokončno poslovila.

Čeprav je bil mlajši od bratov Adilović, Eldin, v času, ko je Interblock za las ohranil prvoligaški status, z osmimi zadetki najboljši klubski strelec, to vendarle za prvega moža ljubljanske stroke, Dragana Skočića, ni bilo dovolj, da bi mu namenil nekoliko več minutaže. Potem ko sta v prvem delu minule sezone kot posojena igralca branila barve Livarja, zaenkrat njuna nadaljnja usoda še ni znana.

Ne spreglejte