Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Engelbert Osojnik

Četrtek,
8. 9. 2011,
9.06

Osveženo pred

6 ur, 10 minut

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue 1
David Beckham QPR

Natisni članek

Četrtek, 8. 9. 2011, 9.06

6 ur, 10 minut

Bo Beckham pristal pri QPR?

Engelbert Osojnik

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue 1
Kaj lahko bi se zgodilo, da bi angleški nogometni zvezdnik David Beckham svojo kariero nadaljeval pri novopečenem premierligašu Queens Park Rangers.

Nov lastnik kluba Tony Fernandes, ki ima zelo ambiciozne načrte, je že izrazil željo, da na Loftus Road pripelje enega izmed največjih angleških nogometnih zvezdnikov vseh časov. Klub je že navezal stike z Beckhamovim menedžerjem. 36-letnemu nogometašu pogodba za LA Galaxy poteče novembra, zato bi lahko k QPR prestopil že pred januarskim prestopnim rokom, saj bi ostal brez kluba.

Fernandesu pa tudi ne bi bilo treba plačati nikakršne odškodnine, le letno plačo. ''Mislim, da bi bilo super, če bi imel v klubu takšnega nogometaša kot je David Beckham. Zmeraj sem ga imel v mislih. Bomo videli,'' je izjavil Tony Fernandes.

V evropski nogomet si želijo Beckhama pripeljati tudi Tottenham, Arsenal in Milan. Podpis z Beckhamom bi bila tudi super marketinška poteza za Fernandesa, saj malezijski poslovnež že načrtuje, kako bi svojo novo znamko QPR (v lasti ima tudi letalsko družbo Air Asia in ekipo f1 Team Lotus) uveljavil na azijskem tržišču. Ob tem ne gre prezreti dejstva, da je prav tam nekdanji član Manchester Uniteda Beckham izjemno popularen.

Ne spreglejte