Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Engelbert Osojnik

Ponedeljek,
19. 12. 2011,
11.22

Osveženo pred

8 let, 6 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue 1

Natisni članek

Natisni članek

David Beckham

Ponedeljek, 19. 12. 2011, 11.22

8 let, 6 mesecev

Beckhama še ni v Parizu

Engelbert Osojnik

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue 1
Predstavnik Beckhamovega menedžmenta je zanikal poročanja francoskih medijev, da je David prispel v Pariz in da je tik pred podpisom pogodbe s Paris Saint-Germainom.

France Football je zapisal, da je angleški zvezdnik v soboto zvečer z letalom priletel v Pariz, da bo s francoskim prvoligašem opravil še zaključni del pogovorov ter nato kmalu podpisal 18-mesečno pogodbo. In da se bo na Parku princev pojavil na nedeljski tekmi PSG-ja proti Lillu. A iz tega ni bilo nič.

Nasprotno, predstavnik Davida Beckhama je namignil, da bi lahko šestintridesetletni nogometaš kariero nadaljeval pri svojem sedanjem klubu Los Angeles Galaxy, s katerim je letos osvojil ligo MLS in s katerim ima še veljavno pogodbo do 31.12.2011.

''Z nobenim klubom še ni bila podpisana nikakršna pogodba in Davida ni v Parizu,'' je bil jasen Beckhamov predstavnik.

Za zdaj je jasno le to, da bi rad Beckham na OI 2012 v Londonu zaigral za britansko reprezentanco. Njegove možnosti so se povečale, ko je angleška nogometna zveza oznanila, da v britanski reprezentanci ne bo smel igrati nihče, ki bo igral na Euru 2012. Ker Beckhama ne bo v selekciji Fabia Capella, bo pač lahko zaigral na OI v Londonu.

Ne spreglejte