Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Rok Plestenjak

Sreda,
13. 2. 2013,
0.21

Osveženo pred

7 let, 12 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4

Natisni članek

PSG Valencia

Sreda, 13. 2. 2013, 0.21

7 let, 12 mesecev

Ancelotti ne razume: Zakaj je 'Ibra' prejel rdeči karton?

Rok Plestenjak

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4
Italijanski strateg na klopi bogatega pariškega kluba, Carlo Ancelotti, je po zmagi nad Valencio pohvalil svoje izbrance. Izključitev Ibrahimovića se mu je zdela prestroga. Kaj pa so povedali Španci?

Paris St. Germain je pred dvobojem razmišljal v smeri, da bi bil zadovoljen že z neodločenim rezultatom. Na koncu je zmagal z 2:1, zapravil ogromno priložnosti za povečanje vodstva, v izdihljajih srečanja pa ostal še brez prvega zvezdnika Zlatana Ibrahimovića, ki je prejel rdeči karton. ''Ne razumem, zakaj je prejel rdeči karton. Na žogo je šel v istem trenutku kot njegov tekmec. Bilo je grdo posredovanje, a povsem 'nogometno'. Zdaj moramo za povratno tekmo najti primerno zamenjavo. V poštev prideta Gameiro in Menez,'' je razkril Carlo Ancelotti in dodal, da je bil zadovoljen z igro izbrancev. ''Igrali smo dobro, se uspešno branili, v napadu pa bili kakovostni. Mislim, da sem lahko zadovoljen s predstavo. Na koncu pa je po naši zmagi vendarle ostal grenak priokus, saj smo edini zadetek prejeli v zaključku srečanja, takrat pa tudi izgubili Ibrahimovića za povratno tekmo. Na Parku princev bomo morali biti še kako previdni,'' je trener vodilnega francoskega prvoligaša posvaril navijače v pogovoru za Sky Sports. Kasneje je na novinarski konferenci dejal, da je mladi Brazilec Lucas Moura, ki je povzročal težave branilcem netopirjem, med polčasoma ostal v slačilnici zaradi načetega gležnja.

Valverde: Zadetek Ramija nam daje upanje

Valencia je bila na robu katastrofe in visokega poraza, na koncu pa je z zadetkom za končnih 1:2 povzdignila optimizem v čudež, ki bi se lahko pripetil na povratnem srečanju v francoski prestolnici. ''Moramo priznati, da smo imeli opravka z zelo dobrim in močnim tekmecem. Prav vsak protinapad gostov je bil nevaren, mi pa smo bili, vsaj v prvem polčasu, v obrambi preveč naivni. Vendarle pa smo dosegli vsaj en zadetek (Adil Rami, op. p.), ki nam daje upanje, da še lahko priredimo presenečenje. Se pa zavedamo, da nam bo na povratni tekmi zelo težko. Vemo, da nas bodo čakali zelo dobri tekmeci. Lucas Moura in Ezequiel Lavezzi sta izjemna,'' je priznal trener Valencie Ernesto Valverde, ki še verjame v preobrat na Parku princev. Tam bo potreboval dva zadetka, olajševalna okoliščina pa bo ta, da njegovi branilci ne bodo imeli opravka z Ibrahimovićem.

Ne spreglejte