Alarm pri Realu: Ronaldo odhaja iz Španije

V taboru madridskega Reala je po naslovu španskega in evropskega prvaka vladala idila, a ni trajala dolgo. Prvi zvezdnik Cristiano Ronaldo, ki se s portugalsko reprezentanco pripravlja na začetek pokala konfederacij, je soigralcem v izbrani vrsti že povedal, da bo poleti zapustil bele baletnike.

Cristiano Ronaldo namerava po aferi z davčno utajo po poročanju Marce zapustiti Španijo.

1 / 4

Cristiano Ronaldo namerava po aferi z davčno utajo po poročanju Marce zapustiti Španijo. Foto: Reuters

2 / 4

Foto: Reuters

3 / 4

Foto: Reuters

4 / 4

Foto: Reuters

Španski športni dnevnik Marca, ki skrbno spremlja dogajanje pri madridskem Realu, poroča, da je Cristiano Ronaldo v Rusiji reprezentančnim soigralcem zaupal, da bo zapustil madridski Real in se odpravil drugam. Ne namerava več ostati v Španiji, saj ga je močno prizadela nedavna afera z davčno utajo, zaradi katere 32-letnemu Portugalcu grozi celo zaporna kazen.

Ni več poti nazaj

Prvi strelec Reala želi le nekaj tednov po osvojitvi evropskega naslova zapustiti špansko prvenstvo. Prvi strelec Reala želi le nekaj tednov po osvojitvi evropskega naslova zapustiti špansko prvenstvo. Foto: Reuters Prepričan je, da je storil vse v skladu s španskimi zakoni, zato je še bolj razočaran nad blagim odzivom Reala, ki se ni dovolj jasno postavil zanj in mu pomagal pri reševanju težav. Ogorčen je tudi nad odzivom španskih medijev, ki so ga predstavili v zelo slabi luči. "Obravnavajo me kot prestopnika, čeprav me sploh ne poznajo," se je težko pomiril ob spremljanju naslovnic največjih španskih medijev.

Vodstvo Reala bo počakalo še nekaj tednov. Želi, da se konča pokal konfederacij, nato bi rado pomirilo najboljšega strelca evropskih tekmovanj vseh časov in mu predlagalo, da si premisli.

To bo zelo težka naloga, saj je Cristiano soigralcem v slačilnici aktualnih evropskih prvakov že pojasnil, da je napočil čas za odhod iz Španije.

"Odločil sem se. Ni več poti nazaj," naj bi Ronaldo, najbolje plačani športnik na svetu, po poročanju Marce prišepnil kolegom, s katerimi se v Kazanu pripravlja na nedeljsko srečanje z Mehiko.

Se lahko vrne na Otok?

S portugalsko reprezentanco lahko le leto dni po evropskem naslovu osvoji še pokal konfederacij. S portugalsko reprezentanco lahko le leto dni po evropskem naslovu osvoji še pokal konfederacij. Foto: Reuters Podobno poroča tudi portugalski časnik A Bola, ki je prejšnji teden presenetil z informacijo, da (za zdaj) neznani snubec za nakup Ronalda Realu ponuja 180 milijonov evrov. Največkrat so med kandidati omenjali Manchester United, pri katerem je CR7 že opozarjal nase, in PSG.

Še več naj bi bili zmožni ponuditi Kitajci, ki bodo v ponedeljek odprli vrata prestopnega roka in skušali prepričati katerega izmed resničnih zvezdnikov nogometne igre.

Sorodne vsebine

Komentarji

2
  • DamDam / 17.06.2017. ob 19:46

    Kritik, le kje jemljes take primitivne in bebave....?

  • Kritik / 17.06.2017. ob 11:28

    Naj se že enkrat spelje nekam, kdo pa rabi tako samovšečno opico .... v zapor z goljufom ....

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Popularno

Vroči članki

Najbolj brano