Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Jaka Lopatič

Sobota,
4. 6. 2011,
20.18

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4

Natisni članek

Krka Union Olimpija

Sobota, 4. 6. 2011, 20.18

8 let

"Ta koš ni bil naključje"

Jaka Lopatič

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4
Košarkarji Krke so bili bolj prepričljivi na drugi tekmi finala DP, vendar so bili igralci Olimpije bolj vztrajni, kar se jim je poplačalo povsem ob koncu dvoboja, ko je zmagoviti koš zadel Jagodnik.

Miro Alilović, trener Uniona Olimpije "Velika razlika je bila v tokratni ter četrtkovi predstavi. Prikazali smo voljo, energijo in željo po zmagi. Prepogosto se nam dogaja, da slabo začnemo tekmo in potem lovimo rezultat. Po tej zmagi je vse odprto. Vnovič smo izgubili skok, kar je naša rak rana in to sem poudarjal že pred začetkom te finalne serije. V torek moramo biti v Novem mestu bolj zbrani. "

Aleksandar Džikić, trener Krke "Ključ v našem porazu je bilo slabo izvajanje prostih metov. Nemogoče je dobiti takšno tekmo s tako slabo realizacijo. Mislim, da bi bili tudi v Ljubljani pozitivni, če bi bili bolj natančni. Vendar se je razpletlo, kot se je."

Vlado Ilievski, košarkar Uniona Olimpije "Ta koš ni bil naključje. Borili smo se do konca in dobili nagrado. Krka se je vnovič dobro pripravila na nas. Po pravici povedano sem bil presenečen na teh dveh tekmah. Krka ima veliko prednost na igrišču. Ne moremo priti do naše igre, vendar se je pokazalo, če smo borbeni ter vztrajni, da smo bližje zmagi."

Smiljan Pavič, košarkar Krke "Imeli smo že manjšo prednost, vendar smo vedeli, da se Olimpija ne bo predala. V tistem prelomnem trenutku smo slabo izvajali proste mete, da bi si priigrali večjo prednost. Na koncu je odločal en met. Olimpija je imela nekoliko sreče, vendar si zasluži čestitke za zmago."

Goran Jagodnik, košarkar Uniona Olimpije "Imamo težave z začetkom tekem. Ne samo proti Krki, temveč tudi proti drugim. Težko se je nato vračati. Na koncu se nam je posrečilo in prišli smo do zmage. Zmagoviti koš? Ko je Jaka Klobučar šel v prodor, nisem vedel, koliko je še do konca. Ko sem dobil odbito žogo, sem jo le hitro vrgel. Da je koš regularen, sem vedel takoj, saj je žoga že romala proti košu, ko se je oglasila sirena."

Ne spreglejte