SiolNET. Sportal Kolesarstvo
0,15

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Dobrodelna dražba podpisane majice Primoža Rogliča

0,15

termometer

dobrodelna dražba Roglič PRAVA

Zveza prijateljev mladine Slovenije skupaj s Siol.net organizira dobrodelno dražbo podpisane kolesarske majice Primoža Rogliča, majice Jumbo Visme, s katero je kolesaril na lanskoletni dirki po Španiji. Dražba bo potekala od 6. do 19. aprila 2021 do 12. ure. Izkupiček dražbe bo namenjen programu Pomežik soncu, v okviru katerega ZPMS pelje otroke iz socialno šibkih družin na počitnice.

Z dražbo do brezplačnih počitnic za otroke

Vsako leto vsi že komaj čakamo počitnice, še najbolj otroci. Pomežik soncu je program, s katerim želijo pri Zvezi prijateljev mladine Slovenije čim večjemu številu otrok zagotoviti brezplačne počitnice. Želijo jim omogočiti teden brezskrbnosti, da razvijajo svoje talente in odkrivajo svoje potenciale.

Podpisana kolesarska majica Primoža Rogliča

Nekateri otroci tako prvič zaplavajo, drugi se prvič hladijo ob kepici sladoleda. Da bi zbrali čim več sredstev in tako peljali čim več otrok na morje, so pri Zvezi prijateljev mladine Slovenije veseli, da lahko v ta namen izvedejo dražbo podpisane kolesarske majice Primoža Rogliča, majice Jumbo Visme, s katero je kolesaril na lanskoletni dirki po Španiji. Predsednici ZPMS Darji Groznik je v decembrski oddaji Vikend paket majico izročila takratna gostja Lora Klinc, Rogličeva partnerka. 

V nadaljevanju članka najdete obrazec, preko katerega lahko oddate svojo ponudbo za podpisano majico kolesarskega asa Primoža Rogliča. Ponudba, ki jo boste oddali, mora biti od zadnje razglašene ponudbe, ki jo lahko najdete v tem članku, višja vsaj za 50 evrov.

Najvišja ponudba

Najvišja oddana ponudba je bila: 4.500 evrov
Dražba je zaključena.

Tukaj lahko oddate vašo ponudbo:

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 19
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin