Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
16. 1. 2012,
14.02

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2

Natisni članek

Mitja Robar Rok Tičar

Ponedeljek, 16. 1. 2012, 14.02

8 let

Robar in Kadič debitirala s podajo

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2
Mitja Robar je odigral prvo tekmo v nemški DEL, na kateri je prispeval podajo Roku Tičarju za zadetek. V EIHL je s podajo debitiral Denis Kadič, sta pa oba novinca s soigralci izgubila.

Na Švedskem je pretekli teden le Troja/Ljungby odigrala dve tekmi in bila polovično uspešna. Na prvi so odločali kazenski streli, mož odločitve je bil prav branilec Žiga Pavlin, ki je zadel v polno, v rednem delu pa si je prislužil štiri kazenske minute. Statistike Andreja Hebarja so ostale prazne. Na drugem srečanju je sledil poraz, z dvominutno kaznijo se je v statistike vpisal le 26-letni branilec. Pri zmagi Södertälja ni bilo v postavi Blaža Gregorca, razigrana pa sta bila Žiga Jeglič z golom in podajo in Robert Sabolič s podajo. Edini zadetek ob porazu Oskarshamna je dosegel David Rodman.

V češki extraligi so Češke Budejovice Aleša Kranjca zabeležile zmago in poraz, 30-letnik je na drugi tekmi prispeval podajo. Razred nižje zaradi poškodbe soigralcem še naprej ne more pomagati Rok Pajič. V sosednji Slovaški so statistike Sabahudina Kovačeviča na obeh tekmah ostale prazne. V petek je v nemški DEL s podajo ob porazu 2:4 debitiral Mitja Robar, še uspešnejši pa je bil Rok Tičar, ki je dosegel dva zadetka. V nedeljo so se ''pingvini'' veselili zmage, Tičar je prispeval podajo, Robar se v statistike ni vpisal.

V Franciji je Grenoble razbil Villard de Lans s 7:1, Mitja Šivic je dvakrat podal, enkrat pa je moral na kazensko klop. Angers Andreja Hočevarja je prišel do tesne zmage v podaljšku nad Brianconom, za slednjega je Edo Terglav dosegel zadetek in podajo, Maks Selan pa je enkrat podal. Luka Bašič je dosegel enega izmed šestih zadetkov Amiensa. Pretekli teden v ECHL Luka Vidmar ni bil v postavi Colorada.V EIHL je Coventry v treh dneh odigral prav toliko tekem, Matic Kralj je skupaj dosegel gol in dve podaji. V soboto je v dresu Fife Flyers debitiral Denis Kadič in podal pri edinem zadetku ekipe. V EBEL je na dveh tekmah Marcel Rodman dosegel gol in podajo, v dresu Beljaka je na treh tekmah Tomaž Razingar prispeval prav tako gol in podajo, Greg Kužnik pa je ostal brez točke. Gal Koren in Sašo Rajsar se na treh tekmah Medveščaka nista vpisala v statistike.

Ne spreglejte