Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
29. 1. 2013,
22.46

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1

Natisni članek

Detroit Red Wings liga NHL Los Angeles Kings Anže Kopitar Anže Kopitar

Torek, 29. 1. 2013, 22.46

8 let

"Rdeča krila" sklatila Zvezde

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1
V severnoameriški profesionalni hokejski ligi NHL je v noči na sredo na sporedu kar deset tekem. Toronto do zmage v izdihljajih tekme.

Junak zmage Toronta nad Buffalom je bil Matt Frattin, ki je zadel 1,5 sekunde pred iztekom podaljška za zmago s 4:3.

Odličen večer je za Detroitom legionarja Jana Muršaka, ki bo še nekaj časa počival. Njegovi soigralci so s 4:1 premagali Dallas Stars in se zavihteli na šesto mesto zahodne konference. Junaka večera pa Pavel Datsjuk in Valtteri Filppula. Slednji je po podajah Datsjuka dvakrat zatresel mrežo Karija Lehtonena in se po tekmi veselil tretje zmage in prvih dveh zadetkov v sezoni: ''Kadarkoli ima Pavel ploščico lahko pričakuješ, da bo prišla do tebe. A kljub temu da že nekaj časa igrava skupaj, me vsake toliko preseneti. Sicer pa je bila to odlična tekma in le upamo lahko, da bomo predstavo še nadgradili na prihodnjih obračunih''. Navdušuje dejstvo, da je stekla tudi igra z igralcem več, ki je bila eden slabših elementov Detroita, in sicer je Henrik Zetterberg izkoristil številčno prednost. ''Proti ekipi, ki je tako lačna zadetka, si pač ne smeš privoščiti izključitev,'' je dejal trener zvezd Glen Gulutzan.

Z odličnimi predstavami pa nadaljujejo tudi bostonski Kosmatinci, ki so v šestih tekmah izgubili točko le proti New York Rangers in so tako z 11 točkami na vrhu vzhodne divizije, tokrat so po kazenskih strelih premagali finaliste lanske sezone New Yersey Devils. Na drugi strani pa še boljše predstave Morskih psov iz San Joseja, ki so proti Anaheimu vknjižili še šesto zaporedno zmago in tako ostajajo na vrhu zahodne konference brez poraza skupaj s Chicagom.

Ne spreglejte