Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
2. 5. 2012,
12.24

Osveženo pred

7 let, 12 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4

Natisni članek

Sreda, 2. 5. 2012, 12.24

7 let, 12 mesecev

Do SP še nekaj kakovostnih premikov

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4
Slovenski reprezentanci mlajših članic in članov sta se v Celju pomerili s Hrvaško in še enkrat preverili formo pred nastopom na SP v Nemčiji.

Za mlade slovenske kegljačice in kegljače je bil obračun s kakovostnimi reprezentanti Hrvaške prava primerjava o trenutni pripravljenosti. Tako sta bila slovenska selektorja po dveh obračunih v Golovcu različnega razpoloženja. "Če seštejem vse pluse in minuse, moram reči, da sem zadovoljen z igro našim reprezentantk. Preizkusili smo devet igralk, denimo drugi dan je bilo precej bolje, saj sta Noemi Živkovič in Saša Črep kegljali zelo dobro, še dve dobro, ostale pa nekoliko slabše. Tokrat v reprezentanci nimamo vrhunskih 'špic', dveh izjemnih kegljačic, zato se bo potrebno za kolajno na svetovnem prvenstvu pošteno potruditi," meni selektor naših deklet U-23 Lado Gobec, ki se še ni dokončno odločil za osmerico, ki bo tekmovala na svetovnem prvenstvu. Po tistem, kar smo videli na celjskih stezah se bosta za nemško vozovnico še borili Anja Ulaga in Urša Mejač.

Bojan Pihlar je po obeh nastopih na hitro analiziral igro naše osmerice in ni bil povsem zadovoljen. ''Naše moštvo še ni tisto pravo, nekaj mu še vedno manjka. Menim pa, da lahko v naslednjih treh tednih storimo nekaj kakovostnih premikov in dvignemo formo. Najbolj pomembno je, da bomo v pravem trenutku najboljši,'' je poudaril Mariborčan, ki bo tudi proti Slovaški 'postavil' na steze Aleše Blaža, Denisa Narata, Francija Veliščka, Timija Jurančiča, Denisa Čenanoviča, Blaža Čerina, Jureta Starmana in Dominika Ogrizka. Andraž Simčič pa bo v reprezentanci U-18 za svetovni pokal prav tako v nemškem Bautznu.

Slovenski selekciji se bosta 5. in 6.maja v Pieštanyh pomerili še s Slovaško, svoje bosta do odhoda v Bautzen povedala še selektorja najmlajših reprezentanc (U-14 in U-18) Iztok Kovač in Franc Belcijan.

Ne spreglejte