Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Tina Vovk

Torek,
28. 2. 2017,
18.01

Osveženo pred

6 let, 7 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,05

1

Natisni članek

Lisa Marie Presley ločitev Elvis Presley dediščina

Torek, 28. 2. 2017, 18.01

6 let, 7 mesecev

Ogromno dediščino pognala za droge?

Tina Vovk

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,05

1

Lisa Marie Presley | Foto Getty Images

Foto: Getty Images

Umazana četrta ločitev Lise Marie Presley je razkrila, da ima edinka pokojnega kralja rock'n'rolla Elvisa Presleyja velike denarne težave, za katere naj bi bila kriva njena odvisnost od drog.

Lisa Marie je pred dnevi tretjega moža Michaela Lockwooda obtožila, da ima na svojih računalnikih neprimerne fotografije otrok, zaradi česar sta za zdaj še zakonca izgubila skrbništvo nad svojima hčerkama, osemletnima dvojčicama Finley in Harper. Začasno skrbništvo je dobila njuna babica Priscilla, edina žena Elvisa Presleyja, medtem ko se njuni starši na sodišču borijo za denar.

Lockwood je po poroki z Liso Marie leta 2006 podpisal pogodbo, v kateri piše, da v primeru ločitve zakonca nimata pravice do premoženja drug drugega, zdaj pa trdi, da je bil v podpis dokumenta prisiljen. Čeprav prestajata grdo ločitev, neimenovani vir, na katerega se sklicuje tabloid Radar, trdi, da je skušal Lockwood v preteklosti Lisi Marie pomagati, da bi se rešila svoje odvisnosti od drog: "Skušal ji je pomagati, skušal je govoriti z njo, a je postajalo le huje in huje."

Pred Lockwoodom je bila Lisa Marie poročena tudi z Michaelom Jacksonom in Nicholasom Cageem. | Foto: Getty Images Pred Lockwoodom je bila Lisa Marie poročena tudi z Michaelom Jacksonom in Nicholasom Cageem. Foto: Getty Images

V obupu je skušal 55-letni Lockwood 49-letno Liso Marie pretentati, da bi živela bolj zdravo življenje: "Skušal jo je spraviti na turnejo in pripraviti do tega, da bi napisala nekaj pesmi in se tako z nečim zamotila." Načrt ni uspel, Lisa Marie pa naj bi po trditvah vira svoje premoženje, ki ga je podedovala po očetu, zapravila za droge. Njena mati Priscilla je do njene polnoletnosti skrbela, da je premoženje ostalo nedotaknjeno oziroma ga je še povečala.

Prijatelji Lise Marie, ki se je lani poleti prijavila v kliniko za odvajanje od drog, se zdaj bojijo, da bo Lockwood njen boj z odvisnostjo uporabil proti njej na sodišču. "Michael je posnel fotografije Lise Marie, ko je bila gola in nezavestna," trdi vir. Dodaja, da je bila, preden se je razšla z Lockwoodom, "ves čas na tabletah in nenehno spala". Zaradi odvisnosti je bila večkrat v bolnišnici, nazadnje je bila v zelo slabem stanju, še trdi vir.

Ne spreglejte