SiolNET. Slavni
0,60

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Beyoncejin mož ne prenese Kanyeja

0,60

termometer

 | Foto: Getty Images
Foto: Getty Images

Raper Kanye West se je zameril že marsikateremu zvezdniku, tokrat pa se je zapletel v spor s svojim (nekdanjim) najboljšim prijateljem Jay Z-jem.

Kanye je presenetil oboževalce, ko je sredi koncerta napadel Jay Z-ja. "Ne me klicati po telefonu po ropu in me spraševati, kako se počutim. Želiš vedeti, kako se počutim? Pridi k meni na obisk. Pripelji svoje otroke. Kot da sva brata. Usediva se skupaj. Ne prenesem tega sranja. Najini otroci se niso nikoli igrali skupaj," je 38-letni Kanye napadel 46-letnega Jay Z-ja, ki se očitno po oboroženem ropu, ki ga je v Parizu v začetku meseca preživela Kanyejeva žena Kim Kardashian, ni potrudil in ju obiskal.

Zgolj toleriral ga je

Po Kanyejevem izbruhu je prišlo na dan, da z Jay Z-jem nikoli nista bila prav dobra prijatelja. Beyoncejin mož naj bi Kanyeja zgolj toleriral, in še to le v "majhnih dozah".

"Jay Z ga ne prenese. Zanj je nor, ekscentričen kreten," trdi vir. Med njuno skupno turnejo leta 2011 ga je prenašal le zato, ker sta skupaj zaslužila ogromno denarja.

Prijatelja spoznaš v nesreči. Navzven so bili prijatelji, a v težkih trenutkih Jay Z ni prišel niti obiskat Kanyeja. | Foto: Getty Images Prijatelja spoznaš v nesreči. Navzven so bili prijatelji, a v težkih trenutkih Jay Z ni prišel niti obiskat Kanyeja. Foto: Getty Images

Doslej je veljalo, da ta Jay Z in Kanye dobra prijatelja, sodelovala sta tudi na več albumih. Tudi Beyonce naj ne bi imela nič proti Kanyeju, ki je pred leti na podelitvi nagrad zmotil zahvalni govor Taylor Swift, češ da bi morala nagrado dobiti Beyonce. Pevka pa je manj navdušena nad Kim, saj jo moti, da je zaslovela zaradi slave same.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin