SiolNET. Posel danes Novice
0,05

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Bencin in dizel še naprej en evro na liter

0,05

termometer

bencinska črpalka Švedska
Foto: British Medical Journal

Regulirani ceni pogonskih goriv po ponedeljkovem znižanju trošarin tudi v naslednjem 14-dnevnem obdobju ostajata nespremenjeni. Za liter tako 95-oktanskega bencina kot tudi dizelskega goriva je treba še naprej odšteti en evro, poroča STA.

Regulirani ceni pogonskih goriv en evro za liter znašata od 7. aprila. Bencin je nazadnje manj kot en evro za liter stal v 14-dnevnem obdobju od 7. aprila 2009, ko je bil pri 0,996 evra za liter, dizelsko gorivo pa je točno en evro za liter stalo v 14-dnevnem obdobju po 1. marcu 2016.

Naftni trgovci cene 100-oktanskega bencina in kurilnega olja ter 95-oktanskega bencina in dizelskega goriva na bencinskih servisih ob avtocestah in hitrih cestah določajo sami. Drugod po državi so cene 95-oktanskega bencina in dizla regulirane.

Gorivo dizel bencin bencinska črpalka Posel danes Brez sprememb že od 7. aprila: bencin še naprej en evro Gorivo dizel bencin bencinska črpalka Posel danes Cene bencina in nafte nespremenjene Renault zoe nissan leaf Avtomoto Kaj zares dobijo Slovenci, ki se odpovejo bencinu in dizlu?

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 1
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin