TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
28. 1. 2015,
11.42

Osveženo pred

2 meseca, 1 teden

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1

Natisni članek

Oki Doki Zelene doline advertorial

Sreda, 28. 1. 2015, 11.42

2 meseca, 1 teden

Pokažite nam svojo razgibancijo: Oki Doki podarja vikend paket za vso družino

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1
Najbolj odštekana kapljica mleka je za vas pripravila razgibani izziv: zamigajte z Oki Dokijem in se potegujte za privlačne nagrade.

Oki Doki je razigrana kapljica mleka, ki živi v deželi Okilandiji, kjer je posebno mlečno jezero. Vsak dan ima polne roke dela, saj ustvarja slastne jogurte za navihane malčke. Njegovi pravljični prijatelji so mu v veliko pomoč in skrbijo za prave sestavine: bejzbolisti proti jezeru odbijajo čokoladne kroglice, vile vanilije potresajo vaniljev prah, letalci pa z jagodami na hrbtu letijo proti jezeru.

Pravljična dežela pa skriva še posebno skrivnost, ki jo že dobro poznajo vsi otroci: Oki Doki dobro ve, da pri svojem delu potrebuje veliko energije. Da bi ostal v formi in da mu dobrih idej nikoli ne bi zmanjkalo, si vsak dan privošči pravo razgibancijo.

Dnevna doza zabavne razgibancije poskrbi, da je njegova mlečna kapljica močna in zdrava!

Kakšna pa je vaša dnevna razgibancija?

Oki Doki si želi, da bi se tudi ljudje redno razgibavali, zato bralce Planet Siol.net vabi, da se mu pridružite. Sodelujte v nagradnem natečaju in mu pokažite, kako skrbite za zdravo telo.

Starši, skupaj z otroki sodelujte v nagradnem natečaju Oki Doki!

Sodelovanje je čisto preprosto. Potrebujemo vašo fotografijo v akciji. Oki Doki vam ponuja tri možnosti, vi pa izberite tisto, ki najbolj poudari vašo Oki Doki razgibancijo! Izpolnite spodnji obrazec in nam pošljite fotografijo – izberete lahko eno od treh možnosti:

1. Pošljite nam svojo fotografijo v akciji: pokažite nam svoj način razgibancije – to so lahko smučanje, drsanje, tek, žoganje ali karkoli spodbuja vašo telesno aktivnost. 2. Oponašajte Oki Dokija iz njegovega albuma in nam pošljite fotografijo z izvedbo vaje. 3. Pošljite nam fotografijo, na kateri pokažete znak Oki Doki s palcem.

Ne spreglejte