SiolNET. Planet TV
0,60

termometer

  • Messenger
  • Messenger

V nedeljo je Dan za nove štorije!

0,60

termometer

V nedeljo, 3. septembra, bomo na Planet TV zakorakali v televizijsko jesen. V posebni oddaji Dan za nove štorije bodo lahko gledalci pokukali v studio nove oddaje Dan. ter si ogledali prvi epizodi nove sezone Dragih sosedov in Ene žlahtne štorije, ki ju bodo pospremili tudi gostje v studiu. Dan za nove štorije bo zaokrožil posebni dokumentarni film o Luki Dončiću.

Dan za nove štorije | Foto:

Nedelja je Dan za nove štorije in na Planet TV jih bomo predstavili v velikem slogu. V nedeljo, 3. septembra, bo ob 17.30 na sporedu informativna oddaja Planet Danes, nato pa bosta ob 18.00 Katja Tratnik in Lili Žagar predstavili novo magazinsko oddajo Dan., ki bo sicer na sporedu vsak dan ob 17.00.

Ena žlahtna štorija | Foto: S Katjo in Lili bomo pokukali na premiero Ene žlahtne štorije v Kinu Bežigrad, ki jo bomo videli tudi na Planet TV – prav tako že v nedeljo, 3. septembra, ob 20.00!

A še pred tem si bomo ob 18.10 osvežili spomin in si ogledali tudi zadnji del 5. sezone ter še enkrat prisluhnili čudoviti zaključni pesmi minule sezone. Nova Ena žlahtna štorija se bo nato nadaljevala od ponedeljka do petka ob 20. uri.

Dragi sosedje | Foto: V Dnevu za nove štorije pa se nam v nedeljo obeta še ena premiera: ob 19.30 bo namreč prvič na ogled tudi nova sezona najbolj odbite humoristične serije Dragi sosedje. Serija bo sicer na sporedu od ponedeljka do petka ob 19.30 in bo tako s smehom zaznamovala vsak delovni večer.

Presenečenjem še ni konca, po močno pričakovani premieri Ene žlahtne štorije se bodo Lili in Katji v studiu pridružili igralci serij Dragi sosedje in Ena žlahtna štorija, spoznali bomo tudi trenerja težko pričakovanega tekmovalnega šova The Biggest Loser Slovenija, Marka Potrča povprašali, kaj pripravlja za novo sezono oddaje Galileo in preverili tudi, kakšne ideje kuje Jure Godler za novo sezono svoje oddaje …

Luka Dončić: Čudežni deček košarke | Foto: Posebno oddajo Dan za nove štorije bo ob 22.05 zaokrožil še dokumentarni film Luka Dončić: Čudežni deček košarke. Pot do uresničitve njegovih sanj bomo v čustveni izpovedi pogledali skozi oči njegovih staršev. Kako gledajo na njegov uspeh bodo spregovorili tudi njegovi prijatelji, nekdanji trener in učiteljica.

 

V nedeljo, 3. septembra, se zato pridružite našemu Dnevu za nove štorije:
17.30 Planet Danes
18.00 Dan za nove štorije
18.10 Ena žlahtna štorija, zadnji del 5. sezone
19.30 Dragi sosedje, premiera 2. sezone
19.50 Dan za nove štorije
20.00 Ena žlahtna štorija, premiera 6. sezone
21.25 Dan za nove štorije
22.05 Luka Dončić: Čudežni deček košarke, dokumentarni film

 

Spremljajte Planet TV tudi na Facebooku, Twitterju in YouTube.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 91
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin