Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
7. 12. 2017,
18.19

Osveženo pred

6 let, 4 mesece

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,45

Natisni članek

Četrtek, 7. 12. 2017, 18.19

6 let, 4 mesece

Mojca v močnih bolečinah #video

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,45
Mojca | Foto Planet TV

Foto: Planet TV

Mojco že nekaj časa boli tetiva, ko je tokrat prišla na zdravniški pregled, pa je zdravnici zaupala, da ima vsak teden več težav.

Mojca že nekaj časa ne sodeluje na izzivih, na treningih dela vaje, ki so prilagojene njeni poškodbi tetive, nekaj časa pa je celo hodila z berglami, saj drugače preprosto ni šlo.

Ko je tokrat prišla na pregled k zdravnici asist. Maji Mikša, dr. med na ZVD, je povedala, da so njene bolečine vse večje in da sploh ne ve več, kaj naj še naredi. "Imam hude bolečine v peti, enako je s tetivo. Imam tudi hude bolečine po celih nogah, tako zadaj kakor tudi spredaj. Zagotovo bom šla na počitek, v bazen pa ne, ker je prehladen. Ne vem, kakšen učinek bi imela mrzla voda na moje noge," je povedala Mojca.

"Odležala bom tri dni in potem bo dobro," je dejala Mojca, ki je že včeraj zjutraj izpustila trening in se na tekača odpravila šele pozno popoldne.

Indira in Sabina njene težave vidita nekoliko drugače. "Če ne bo treninga, potem bo tudi tehtnica slabo pokazala. V četrtek zvečer bo znova jok in dolgi govori o tem, da naju ima rada," sta na sprehodu ugotavljali Indira in Sabina.

"Mojca se bo trudila naprej, zagotovo, a če bo enkrat ostala sama, bo kritično," je dejala Indira, ki je Mojci že včeraj nekoliko zamerila, da se ni udeležila jutranjega treninga. "Nima svojega karakterja, da bi rekla, zdaj pa grem in naredila bom po svoje. Ne, če bi jaz zdaj rekla, da bom pojedla košček čokolade, bi ona rekla, da ga bo tudi."

Mojca ima ta teden srečo, da je na skušnjavi dobila nagrado, tako da bo šla v petek na tehtanje pol kilograma lažja. Ji bo uspelo še teden dni ostati v šovu?

Šov The Biggest Loser Slovenija je na sporedu od torka do petka zvečer na Planet TV, sledi pa komentatorska oddaja Od težaka do junaka.

Ne spreglejte