SiolNET. Planet TV Planet Danes
0

termometer

 • Messenger
 • Messenger
Soočenje

Predsedniških 7

0

termometer

Na Planet TV bo v sredo, 4. oktobra, ob 21.15 prvo TV-soočenje pred predsedniškimi volitvami. V oddaji Predsedniških 7 bo sedem kandidatov in kandidatk debatiralo o sedmih temah. Soočenje bo vodil Mirko Mayer. 

[video: 65045 / ]

Na Planet TV bo v sredo, 4. oktobra, ob 21.15 na sporedu predsedniško soočenje, ki ga bo vodil Mirko Mayer. Pridružili se mu bodo Borut Pahor, Marjan Šarec, Maja Makovec Brenčič, Romana Tomc, Ljudmila Novak, Boris Popovič in Angelca Likovič. Predsedniških 7 bo prvo televizijsko soočenje kandidatov pred predsedniškimi volitvami.

Soočenje bo zaznamovalo sedem osrednjih tem. Dotaknili se bomo področij sprave, boja s korupcijo, stanja vojske, odnosov s Hrvaško, pomilostitev in odlikovanj, zanimalo nas bo tudi, kdaj mora predsednik oziroma predsednica izraziti svoje mnenje. Kandidate in kandidatke bomo povprašali še o njihovih osebnih junakih, po kom se zgledujejo, zanimalo pa nas bo tudi prav nasprotno, kdo zanje predstavlja največje zlo. V oddaji Predsedniških 7 bomo dali besedo občinstvu v dvorani, kandidate pa bomo soočili tudi z njihovimi starimi izjavami in dejanji.

 

Spremljajte nas tudi na omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in YouTube.

Komentarji

5

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

 • Blaž_Babič / 29.09.2017. ob 00:10 +2 0

  Kandidatov je devet, državno podjetje je Planet. 3. odstavek 6. člena ZVRK pravi: Izdajatelji ... medijev v neposredni ali posredni večinski javni lasti morajo ... zagotoviti enakopravnost organizatorjem volilne kampanje pri predstavitvi kandidatov in njihovih programov. Ali bo potrebno volilno kampanjo že navsezgodaj pričeti razglašati za lažirano, in to s strani DRŽAVNIH MEDIJEV??? Poskrbite, da se bodo zakoni in s tem Ustava spoštovali!

  +2 0
 • predsednik5 / 29.09.2017. ob 19:17 +2 0

  vse volitve po 1.1.1992 kršijo ustavo,konvencijo pamet in razum,ker ne garantirajo enakosti kandidatov niti v času pred volitvami in v času kandidatur. zaradi tega bom 23.11.2017 v Ljubljani ukrepal z vsemi pravnimi sredstvi proti javnemu zavodu RTV SLO IN VSEM ODGOVORNIM OSEBAM.ŠE BO ZANIMIVO.

  +2 0
 • Fortič / 04.10.2017. ob 08:09 +1 0

  No sedaj se vidi,kako smo vsi enaki vsi enakopravni. Kako si upate izločiti 2 kandidata.Ali ni to kršenje naše ustave.

  +1 0
Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin