SiolNET. Planet TV Planet Danes
0

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Soočenje

Predsedniških 7

0

termometer

Na Planet TV bo v sredo, 4. oktobra, ob 21.15 prvo TV-soočenje pred predsedniškimi volitvami. V oddaji Predsedniških 7 bo sedem kandidatov in kandidatk debatiralo o sedmih temah. Soočenje bo vodil Mirko Mayer. 

[video: 65045 / ]

Na Planet TV bo v sredo, 4. oktobra, ob 21.15 na sporedu predsedniško soočenje, ki ga bo vodil Mirko Mayer. Pridružili se mu bodo Borut Pahor, Marjan Šarec, Maja Makovec Brenčič, Romana Tomc, Ljudmila Novak, Boris Popovič in Angelca Likovič. Predsedniških 7 bo prvo televizijsko soočenje kandidatov pred predsedniškimi volitvami.

Soočenje bo zaznamovalo sedem osrednjih tem. Dotaknili se bomo področij sprave, boja s korupcijo, stanja vojske, odnosov s Hrvaško, pomilostitev in odlikovanj, zanimalo nas bo tudi, kdaj mora predsednik oziroma predsednica izraziti svoje mnenje. Kandidate in kandidatke bomo povprašali še o njihovih osebnih junakih, po kom se zgledujejo, zanimalo pa nas bo tudi prav nasprotno, kdo zanje predstavlja največje zlo. V oddaji Predsedniških 7 bomo dali besedo občinstvu v dvorani, kandidate pa bomo soočili tudi z njihovimi starimi izjavami in dejanji.

 

Spremljajte nas tudi na omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in YouTube.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin