SiolNET. Planet TV Planet Danes
1,20

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Oddaja Dan.

1,20

termometer

Popoldnevi so na Planet TV odeti v sveže barve, saj je vsak dan ob 17.00 na sporedu magazinska oddaja Dan., v kateri se posvečamo temam, težavam in rešitvam, ki nam jih nastavlja vsakdan. Oddajo Dan. vodita Katja Tratnik in Lili Žagar.

[video: 64153 / ]

Informativni program Planet TV je jeseni dobil pravo osvežitev in novo podobo. Vsak dan ob 17. uri gledalce povabimo k ogledu nove magazinske oddaje Dan., v kateri se posvečali temam, težavam in rešitvam, ki nam jih nastavlja vsakdan. Gre za teme, s katerimi se srečuje vsak posameznik; od vzgoje in popotništva do ljubiteljskega športa, uhanja in trendov, ki jhi zasledimo na družbenih omrežjih. Vse teme, ki se jim posvetimo, uporabimo kot izhodišče za iskanje uporabnih spoznanj, ki gledalcem omogočijo, da se lažje soočajo z neštetimi izzivimi, ki nam jih nastavi en sam Dan.

Oddaja Dan. je sproščena in zabavna, vodita pa jo voditeljici Katja Tratnik in Lili Žagar, ki postavita piko na konec dneva ter v uri in pol poskrbita, da gledalci sproščeno uživajo v iskanju številnih novih uporabnih spoznanj.

Oddaja Dan. je na sporedu vsak dan ob 17. uri.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 2
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin