Dan za življenje izziva znane obraze

Voditeljica Ula Furlan v družbi Filipa in Blaža (F&B Acrobatics), dveh najbolj gibčnih, neulovljivih in neustrašnih Slovencev pri nas, preizkuša, kako fizično pripravljeni, drzni in spretni so znani Slovenci in Slovenke. Rubrika Dan za življenje je na sporedu vsak petek v okviru oddaje Dan. na Planet TV.

dan za življenje

Filip in Blaž v rubriki Dan za življenje vsakič pripravita pravi trening preživetja in sprejmeta stavo, da bo nasprotnik vse izzive opravil. Jim bo šlo?

Ula Furlan Med znanimi obrazi, ki so in še bodo bodo preizkusili svojo gibčnost in vzdržljivost so tudi Raiven, Jure Godler, Nina Pušlar, Dejan Zavec, Nipke, Trkaj, Rok in Tjaša Perko, Ciril Komotar in Lea Mihevc iz Ene žlahtne štorije. Pravo adrenalinsko doživetje pa seveda čaka tudi voditeljico Ulo Furlan. Dan za življenje je del petkove oddaje Dan.

V Dnevu za življenje skozi zabavo in gibanje opozarjamo na vrednost človekovega telesa in pomembnost tega, da nanj ne pozabimo ter ga ne jemljemo za samoumevno. Obenem ima rubrika tudi dobrodelno noto, saj med 7. septembrom in 24. oktobrom 2017 zbiramo denarna sredstva, ki jih bomo namenili rehabilitacijskemu centru Soča za nakup naprave za rehabilitacijo mladih po možganski kapi.

 

Vsi, ki bi želeli darovati 5 EUR za nakup naprave lahko pošljete SMS s ključno besedo SOCA5 na številko 1919.

 

Oddaja Dan. je sicer na sporedu vsak dan ob 17. uri na Planet TV.

 

Pravila in pogoji SMS donacije:

- Telekom Slovenije

- A1

Sorodne vsebine

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Popularno

Vroči članki

Najbolj brano