Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
9. 1. 2018,
15.34

Osveženo pred

6 let, 1 mesec

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,13

Natisni članek

Planet TV Nova zvezda Slovenije Klemen Bunderla

Torek, 9. 1. 2018, 15.34

6 let, 1 mesec

Šov Nova zvezda Slovenije bo vodil Klemen Bunderla

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,13

Na Planet TV bomo spomladi prisluhnili novim glasbenim talentom, med katerimi pa bo le eden postal Nova zvezda Slovenije! Prijave so že odprte, šov, ki bo Sloveniji predstavil novo pevsko zvezdo, pa bo vodil Klemen Bunderla.

Nova zvezda Slovenije | Foto:

V šovu Nova zvezda Slovenije bomo na Planet TV spremljali nadobudne pevce in pevke, ki si želijo svoj pevski talent pokazati vsem – predvsem pa žiriji, ki bo pozorno spremljala njihove nastope. Ta bo posameznike, ki menijo, da lahko s svojim pevskim talentom očarajo javnost, ocenjevala, a jim hkrati svetovala in jih spodbujala skozi vse faze tekmovanja na poti do glasbene slave.

"Vem, kako je, ko ocenjuje pet ljudi, ob katerih se počutiš golo"

Tekmovalni glasbeni šov bo vodil Klemen Bunderla, eden najbolj znanih slovenskih radijskih glasov, ki se dobro znajde tudi na odru in pred kamero, občinstvo pa zna očarati tudi s svojim petjem. Zdaj ga bomo videli v novi voditeljski vlogi, ki se je že zelo veseli, od šova pa pričakuje predvsem veliko smeha in zabave. "Komaj čakam, da pridem na ta čudoviti veliki oder … in se na poti še spotaknem," se pošali.

"Pevskim talentom bom lahko stal ob strani, saj zelo dobro vem, kako je, ko te gleda in ocenjuje pet ljudi, ob katerih se počutiš povsem golo in se vsaka napaka zdi stokrat večja kot v resnici je," pravi Klemen in dodaja: "Talentom bom lahko tukaj pomagal z nasveti. Tudi s takšnim, kako naj si predstavljajo žirante, da bodo imeli čim manj treme."

Klemen Bunderla | Foto: Klemen Bunderla

Prijave so že odprte!

Prvi del glasbenega tekmovanja bodo zaznamovale avdicije, na katerih bodo morali kandidati pokazati svoje pevsko znanje brez glasbene podlage. Najboljši kandidati se bodo uvrstili v drugi del tekmovanja, kjer se bodo morali na poti do velikega finala še večkrat dokazati. Pot do zvezd bo široko odprta za le enega kandidata ali kandidatko, ki bo Nova zvezda Slovenije! Zmagovalec ali zmagovalka bo poleg denarne nagrade dobila tudi priložnost preizkusiti svojo nadarjenost v profesionalnem glasbenem studiu.

Prijave za Novo zvezdo Slovenije so že odprte, k sodelovanju pa vabimo vse tiste, ki bi radi svoje pevske sposobnosti pokazali pred vso Slovenijo, s svojim glasom očarali javnost in nastopili na spektakularnem odru, kakršnega še ni bilo v Sloveniji!

 

Spremljajte nas tudi na omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in YouTube.
Ne spreglejte