Ellen praznuje 60. rojstni dan

Bi verjeli, da ima voditeljica Ellen DeGeneres 60 let? Voditeljica je nedavno preznovala okrogli rojstni dan, ki ga je obeležila tudi v svoji pogovorni oddaji. Praznovanje preverite v aktualni sezoni v ponedeljek in torek ob 14.30 na Planet TV.

Ellen praznuje 60. rojstni dan

Voditeljica, ki je vajena presenečati ljudi, je tokrat sama doživela vrsto neverjetnih presenečenj. Ob praznovanju 60. rojstnega dne je scenari pogovorne oddaje krojila njena ekipa, ki je med drugim poskrbela, da je Ellen obiskala ena njenih najljubših gostij Michelle Obama. V studiu jo je s šampanjcem v roki presenetil tudi Jamie Foxx, manjkali nista niti Jennifer Aniston in Sofia Vergara, dobila pa je tudi posebno darilo, iz katerega je skočil Channing Tatum. A nihče voditeljice ni spravil jok, to je uspelo le njeni ženi Portii de Rossi s prav posebnim darilom.

Kako je videti, ko rojstni dan praznuje Ellen DeGeneres, lahko preverite že v ponedeljek in torek (12. in 13. februar) ob 14.30 na Planet TV, kjer aktualno, 15. sezono pogovornega šova predvajamo z minimalnim zanikom.

Od petka, 16. februarja, bodo na sporedu ponovitve 15. sezone, k aktualnim epizodam se vračamo v kratkem.

 

 

This is one of the highlights of my life so far. Don’t miss it on the show today.

A post shared by Ellen (@theellenshow) on

 

Spremljajte nas tudi na omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in YouTube.

Sorodne vsebine

Komentarji

1
  • Metulj / 12.02.2018. ob 17:34

    zakaj so ameri tko popularni, pa tko votli?

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Popularno

Vroči članki

Najbolj brano