Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
2. 7. 2018,
14.13

Osveženo pred

5 let, 9 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,39

1

Natisni članek

Planet TV Škandal Kerry Washington

Ponedeljek, 2. 7. 2018, 14.13

5 let, 9 mesecev

Serija

Serija Škandal: od ponedeljka do petka ob 15.35

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,39

1

Škandal

Politični triler spremlja strokovnjakinjo za odnose z javnostmi Olivio Pope, ki se skupaj s svojo ekipo "gladiatorjev" trudi prikriti vse, kar ni za oči javnosti, pa naj gre za spolne škandale, goljufije na volitvah in celo umore.

Na Planet TV trenutno spremljamo 4. sezono serije, ki je na sporedu od ponedeljka do petka ob 15.35, ponovitev pa je na sporedu v poznih večernih urah.

Dramska serija Škandal (Scandal) izpod taktirke Shonde Rhimes ohlapno temelji na življenju Judy Smith, krizne menedžerke iz administracije Georgea Busha starejšega, ki je kar 20 let popravljala nemogoče situacije in reševala okrnjen ugled znanih politikov.

Če so vam pri srcu vrhunski trilerji, ki se odvijajo pri vrhu ameriške politične sfere, potem je Škandal prava serija za vas. Kerry Washington je bila za vlogo Olivie Pope, strokovnjakinje za odnose z javnostmi, nominirana za zlati globus. Olivia je specializirana za reševanje vseh mogočih in nemogočih kriznih situacij, svoji ekipi sodelavcev pa pravi gladiatorji.

Predsednik Fitzgerald Grant III (Tony Goldwyn), Olivia Pope (Kerry Washington) in Jake Ballard (Scott Foley) | Foto: Predsednik Fitzgerald Grant III (Tony Goldwyn), Olivia Pope (Kerry Washington) in Jake Ballard (Scott Foley)

Olivia Pope je nekdanja direktorica za komunikacije Bele hiše, ki odpre svoje lastno podjetje za krizno upravljanje Olivia Pope in partnerji. Svoje življenje želi posvetiti varovanju javne podobe predstavnikov državnih političnih elit, hkrati pa se je zapletla v napet osebni odnos s predsednikom Fitzgeraldom Grantom III.

Škandal je bil nominiran za več nagrad, poleg zlatega globusa tudi za več emmyjev, nagrado igralskega ceha, nagrado People's Choice in druge, na spletni strani IMDb pa ima visoko oceno 7,8.

V 4. sezoni se je igralski ekipi pridružila tudi Portia de Rossi v vlogi Elizabeth North, predsednice orožarske zveze NRA | Foto: V 4. sezoni se je igralski ekipi pridružila tudi Portia de Rossi v vlogi Elizabeth North, predsednice orožarske zveze NRA

Spremljajte nas tudi na omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in YouTube.
Ne spreglejte