Šivilja v času vojne

V viharju druge svetovne vojne in strastne ljubezni je mlada šivilja prisiljena spremeniti identiteto, da bi se lotila najnevarnejšega podviga v življenju - vohunjenja. Šivilja v času vojne je na sporedu od ponedeljka do petka ob 16.00.

1 / 10

2 / 10

3 / 10

4 / 10

5 / 10

6 / 10

7 / 10

8 / 10

9 / 10

10 / 10

Nova kostumska drama Šivilja v času vojne (El tiempo entre costuras) nas bo popeljala v Španijo in v leto 1936, ko je bila dražava na pragu državljanske vojne.

Mlada in revna Sira Quiroga je v viharnem ljubezenskem razmerju s premetenim Ramirom. Iz Madrida skupaj zbežita v Maroko, a ker ga Sira preveč ljubi, ne vidi njegovih slabih strani. Ramiro pa jo kmalu zapusti in Sira ostane brez prebite pare. Zdaj se lahko zanese le še na spretnost, ki jo najbolj obvlada – na šivanje.  

Ko se Anglija, Nemčija in druge velesile zapletejo v konflikt in se začne druga svetovna vojna, se je Sira prisiljena vrniti v Madrid, kjer spremeni svojo identiteto, da bi se lahko lotila najnevarnejšega podviga v življenju – vohunjenja. Tako postane modna oblikovalka žen nacistov ter vstopi v svet vohunjenja, političnih zarot, spletk in prevar. 

[video: 64355 / ]

Šivilja v času vojne je na na sporedu od ponedeljka do petka ob 16.00 na Planet TV.

Spremljajte Planet TV tudi na FacebookuTwitterju in YouTube.

 

Sorodne vsebine

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Popularno

Vroči članki

Najbolj brano