SiolNET. Planet TV Filmi in serije
0,07

termometer

  • Messenger
  • Messenger
FILM

Nedeljska akcija s Prenašalcem

0,07

termometer

Vratolomni akcijski film nam je predstavil novega pretepaškega junaka: Jasona Stathama. Prenašalec bo na sporedu v nedeljo, 12. avgusta, ob 22.05, teden kasneje sledi še drugi del.

Prenašalec

The Transporter, 2002

V nedeljo, 12. avgusta, ob 22.05 na Planet TV

Akcijski triler

Režija: Louis Leterrier, Corey Yuen

Igrajo: Jason Statham, Qi Shu, Matt Schulze, François Berléand, Doug Rand

Zgodba:

Nekdanji specialec Frank Martin živi na videz mirno življenje ob francoski mediteranski obali. Preživlja se kot plačani "prenašalec" dobrin – ljudi in marsičesa drugega – iz enega kraja v drugega. Nobenih vprašanj ne zastavlja. Izpolnjuje skrivnostne in včasih nevarne naloge v sfriziranem BMW-ju in se strogo drži svojih pravil, ki jih nikoli ne prekrši. Pravilo številka ena: nikoli ne spremeni dogovora. Številka dve: nobenih imen – Frank noče vedeti, za koga dela ali kaj prenaša. Številka tri: nikoli si ne oglej pošiljke.

Frankov novi transport se na videz ne razlikuje od neštetih drugih iz preteklosti. Najel ga je Američan, znan samo kot Wall Street (glej pravilo številka dve), da bi dostavil pošiljko. A ko se Frank na poti ustavi, opazi, da se njegov »paket« premika. Prekrši pravilo številka tri in pogleda v vrečo, v kateri leži prelepa zvezana ženska. Frank prekrši svoja pravila, s pomočjo katerih mu je do zdaj uspelo preživeti, s svojo novo spremljevalko pa sta pahnjena na pot šokantnih skrivnosti in smrtonosnih zapletov. Frank spozna še nekaj neverjetnega: da so pravila postavljena zato, da jih prekršimo.

Prenašalec

Spremljajte nas na omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in YouTube.

 

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin