Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
19. 12. 2017,
16.29

Osveženo pred

6 let, 4 mesece

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,15

10

Natisni članek

božični filmi božič Planet TV

Torek, 19. 12. 2017, 16.29

6 let, 4 mesece

Film

Božič s filmi Sam doma

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,15

10

sam doma

Praznične dni bo na Planetu zaznamoval najbolj priljubljen božični film Sam doma, na sporedu pa bo vseh pet filmov iz serije.

Kultni božični film Sam doma (Home Alone) bo na Planet TV na sporedu v soboto, 23. decembra, ob 20.00. Film je režiral Chris Columbus, v glavni vlogi pa seveda igra Macaulay Culkin, ki s svojimi vragolijami ukane vlomilca (Joe Pesci, Daniel Stern)

Zgodba: Osemletni Kevin McCallister si želi, da bi njegova družina enostavno izginila. Želja se mu uresniči, ko ga starši pozabijo vzeti na božično potovanje v Pariz. Kevin sprva uživa v samoti, vendar bo njegova svoboda zahtevala določeno ceno. Ko poskušata klateža Harry in Marv vdreti v njegovo hišo, se za Kevina prava zabava šele začne. Spoprijatelji se tudi s čudaškim sosedom, ki si ne upa vzpostaviti stika z odtujenim sinom.

V nedeljo, 24. decembra, bodo lahko najmlajši dan začeli ob 9.45 v družbi animiranega filma Lepotica in zver: Božični večer (Beauty and the Beast: The Enchanted Christmas), ob 14.30 pa bi radi opozorili še na eno animirano poslastico, na Ledeno dobo: Mamutski božič (Ice Age: A Mammoth Christmas).

V nedeljo ob 20.00 pa bo na sporedu še nadaljevanje filma Sam doma 2: Izgubljen v New Yorku (Home Alone 2: Lost in New York). Družina McCallister bo tokrat božične praznike preživela v Miamiju. Vse lepo in prav, če se ne bi najmlajši sin Kevin vkrcal na napačno letalo in pristal v New Yorku. Očetova kreditna kartica fantu omogoči nastanitev v luksuznem hotelu in vse kaže, da bo praznike preživel sam. A potem spet sreča falota Harryja in Marva, s katerima je pred časom že obračunal.

Sam doma 2 | Foto:

V ponedeljek, 25. decembra, bo ob 20.00 na sporedu še Sam doma 3 (Home Alone 3). Tokrat se zgodba vrti okoli ljubke igračke, v kateri je skrit strogo zaupni računalniški čip z ameriškega obrambnega ministrstva. Kradljivci za čip na črnem trgu zahtevajo vrtoglave vsote, a obstaja težava. Njihov plen po pomoti potuje v predmestje Chicaga, kjer živi navihani osemletnik Alex, ki je povrhu še sam doma. Kako prikladno! Kaj bi s policisti, specialnimi enotami in najboljšimi tajnimi agenti? Alex je prava rešitev! Bo že pokazal lumpom, ki v njegovi soseski povzročajo nered.

Zanimivost: V filmu Sam doma 3 igra tudi Scarlett Johansson v eni svojih prvih vlog, tik preden je zaslovela s filmom Šepetati konjem.

Sam doma 3 | Foto:

V sredo, 27. decembra, lahko ob 14.20 ujamete Sam doma 4 (Home Alone 4). V četrtem filmu sta se starša devetletnega Kevina McCallisterja pred kratkim ločila. Ker Kevin živi pri mami, se odloči, da bo božične praznike raje preživel z očetom in njegovo novo punco Natalie v njeni ogromni graščini, polni neverjetnih tehnoloških čudes. Medtem Kevinov stari sovražnik Marv skupaj s pomočnico Vero naredi načrt, da bo ugrabil princa, ki prihaja k Natalie na obisk. Nepridiprava ne računata na Kevina, ki jima po hiši pridno nastavlja past za pastjo. Lekcija za Marva in Vero bo zelo boleča! Medtem ko Kevin obračunava z njima, njegova starša odkrijeta, da za njun zakon morda le še obstaja upanje.

Home Alone 4 | Foto:

V četrtek, 28. decembra, pa bo ob 14.15 na sporedu še Sam doma 5 (Home Alone: The Holiday Heist). Finn Baxter in njegova družina se iz Kalifornije se preselijo v novo hišo v Mainu. Finna je tam zelo strah in verjame, da v hiši straši. Ko nastavi pasti, da bi "duha" ujel, njegovi starši obtičijo na drugi strani mesta in Finn je s sestro sam doma. Medtem se kar trije vlomilci odločijo oropati njihovo hišo.

 

Spremljajte nas tudi na omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in YouTube.

 

Ne spreglejte