SiolNET. Planet TV Dragi sosedje
0

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Dragi sosedje

Igralci

0

termometer

Dragi sosedje

Spoznajte igralce humoristične serije Dragi sosedje.

Zoran Cvijanović Miloš Gazivoda 'taspodn': Zoran Cvijanović

Upokojeni oficir JLA, navzven redoljuben in discipliniran. O vsem ima mnenje in vedno ima prav. Svoji konfliktni naravi se lahko zahvali, da se ni nikoli poročil. Ker vse zna, skrbi tudi za vsa popravila v bloku, ki pa jih nikoli ne spelje do konca. Edina avtoriteta, ki jo Miloš priznava, je njegova mama.

 

 

Dragi sosedje Pliberškovi

Mama Marta Pliberšek: Vesna Slapar

Stanovanje je dobila od premožnega očeta, možu Mojmirju rada očita, da bi moral biti bolj podoben 'očiju'. Je gospodinja, saj Mojmir v podjetju njenega očeta zasluži dovolj za oba. Nadzoruje in komentira vse, kar se dogaja v bloku. Projekt njenega življenja je edinec Leon.

Oče Mojmir Pliberšek: Marko Miladinović – Mile

Mojmir je naiven in ubogljiv možak, ki se izogiba konfliktom, saj je v njihovo reševanje treba vlagati energijo. Rad bi bil tako sproščen in radoživ kot sosed Andrej. Dela v tastovem podjetju, kjer mu nalagajo zgolj nezahtevne naloge, saj Mojmir ni ravno spreten.

Sin Leon Pliberšek: Matija Brodnik

Leon je tipičen najstnik: rad se zabava, igra igrice in gleda za puncami. Edina težava v njegovem življenju je njegova mama, ki po vojaško vodi družino Pliberšek. V šoli ni tako uspešen, kot to predstavlja njegova mama. Z Nikom, ki živi v stanovanju nasproti, sta dobra prijatelja.

Dragi sosedje Hrušovar-Jovanovičevi

Mama Suzana Hrušovar: Tina Gorenjak

Mati 16-letnega Nika, ima ga z možem iz prvega zakona. Suzana je prava lepotica, svoja leta odlično skriva. Je sproščena, neredoljubna in vedno polna energije. Noro je zaljubljena v Andreja, in čeprav se kar naprej prepirata zaradi nepomembnih reči, neskladja zelo hitro rešita, običajno kar med rjuhami.

Oče Andrej Jovanovič: Nenad Nešo Tokalić

Šarmanten hotelski natakar ima precej mačističen pogled na življenje. Prepričan je, da je ima v svojem domu popolno avtoriteto. Uživa v življenju, obožuje ljudi in zabavo. Njegov največji problem: Suzanino grozljivo kuhanje. Navdušuje se nad športom ter seksom – to dobro ve ves blok.

Sin Nik Hrušovar: Mak Tepšić

Suzanin sin iz prvega zakona. Odličnjak, pri nekaterih stvareh že skoraj piflar. Športa ne mara preveč, česar Andrej ne more razumeti in se zaradi tega pogosto prepirata. Rad je pri Pliberškovih, a ne le zato, ker je Leon njegov prijatelj, ampak tudi zaradi Martine dobre kuhe.

Dragi sosedje

Študenta Luka Langerholz in Boris Krajnc: Mario Ćulibrk in Jernej Kogovšek

Odtrgana cimra. Luka je večni študent, Boris v nasprotju z Luko pridno študira in opravlja izpite. Luka je kolovodja neskončne zaloge neumnih 'akcij' in spravlja Borisa v nerodne situacije, ki so največkrat povezane s seksi sosedo Saro. V obupnih poizkusih, da bi jo očarala, vedno tragično pogorita. Luka in Boris na svojem balkonu gojita nenavadne rastline, katerih vonj seže daleč.

Lepa soseda Sara Jagodic: Inti Šraj

Ustvarjena je za poželenje in tega se zaveda. Zabava se z manipuliranjem z vsemi moškimi v bloku, še posebno s študentoma. Je pripravnica v odvetniški firmi, ukvarja pa se tudi z borilnimi veščinami. V življenju jo zanimata predvsem denar in moč. Torej vse, česar zaljubljena študenta nimata.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin