SiolNET. Planet TV
0,02

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Brez skrbi na dopust!

0,02

termometer

Laxemon

Čas dopustov je tukaj in da bi bil čas na vaši dopustniški lokaciji kar najbolj sproščen, poskrbite za redno in olajšano praznjenje črevesja.

Slabo počutje v obliki glavobolov, napetosti v trebuhu, pomanjkanje energije, se lahko razvijejo že par dni po spremembi okolja, saj sprememba v naših običajnih dnevnih aktivnostih, ki lahko porušijo ravnovesje v telesu in povzročijo motnjo v odvajanju blata. Telo se mora prilagoditi novemu ritmu spanja, gibanja, spremembam v prehrani in čustvenem doživljanju.

Zaprtje je pojav, ko poredkoma in s težavo izločamo majhne količine trdega blata. Zaprtje na dopustu je tako pogost in pereč problem, ki pa se mu lahko izognemo z pitjem zadostne količine vode, poskrbimo za ustrezno prehrano z dovolj vlakninam in ne pozabimo na gibanje. Seveda pa včasih ne gre vse tako lahko, zato je vedno pametno na dopust vzeti tudi kakšno prehransko dopolnilo, ki je obogateno z laktulozo, saj ta prispeva k hitrejšemu prehajanju črevesne vsebine.

Izdelek laxemon je v obliki granul in ga lahko mešamo z vodo. Uporabljamo ga lahko vsakodnevno ali pa zgolj takrat, ko nas mučijo začasne težave s prebavo.

Izdelek je na voljo v drogerijah DM, Sanolabor, lekarnah in tuš drogerijah.

Več na http://enemon.si/izdelek/laxemon

Naročnik oglasnega sporočila je Jata Emona d.o.o.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin