SiolNET. Novice Volitve 2018
1,36

termometer

 • Messenger
 • Messenger

Pred volitvami napovedan protest proti politiki sovraštva

1,36

termometer

Brez strahu. Proti politiki sovraštva.
Foto: Facebook

Tik pred parlamentarnimi volitvami naj bi v Ljubljani potekale demonstracije proti politiki sovraštva.

Na družbenih omrežjih so se pojavili pozivi k demonstracijam, ki bodo v Ljubljani potekale pod naslovom "Brez strahu. Proti politiki sovraštva." Zgodile naj bi se v četrtek, 31. maja, ob 17. uri na Trgu republike, to je tri dni pred državnozborskimi volitvami.

Organizatorji - gre za civilno družbeno koalicijo Brez strahu - opozarjajo, da so se vse največje zgodovinske grozote začele z organiziranim spodbujanjem sovraštva.

“S politiko, ki je razglašala skupine ljudi za ničvredne in nevarne. Namesto blaginje je sejala strah, namesto solidarnosti nasilje. Danes se s svojimi praznimi obljubami želi vrniti v naš prostor. Nismo nasedli njenim lažem. In ne dovolimo, da nam zavlada!,'' je zapisano na družbenih omrežjih.

Udeleženci lahko svojo prisotnost potrdijo na Facebooku.

Komentarji

7

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

 • stranca1 / 24.05.2018. ob 14:30 +4 0

  Vse te delomrzneže, ki si izmišljajo razne proteste za dobro človeštva bi vprašal, kdo jim plačuje zdravstveno zavarovanje , hrano, in sploh kje dobijo denar za preživetje, da si lahko privoščijo nerganje i proteste v dobro vseh drugih razen Slovencev. Policija ima priložnost, da poskusi kako deluje vozilo z vodnim topom in da jih pomete s trga. Delo jim dati pa naj vriskajo ob lopati kolikor hočejo.

  +4 0
 • puščica2 / 24.05.2018. ob 14:20 +4 - 1

  Saj se spomnimo. Mladi - stari, upokojenci - delavci, javni sektor - zasebni sektor, moški - ženske.... O beta se mu zmaga.

  +4 - 1
 • norimax / 24.05.2018. ob 15:39 +2 0

  A je barabo iz Ljubljane že tako hudo strah, da spet nori.......

  +2 0
delitve: 9
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin