Ponedeljek,
17. 6. 2013,
16.51

Osveženo pred

8 let, 5 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue Green 4

Natisni članek

Natisni članek

nogomet Borut Pahor Denis Avdić Valter Birsa

Ponedeljek, 17. 6. 2013, 16.51

8 let, 5 mesecev

V predsedniški palači odigrali dobrodelno nogometno tekmo (FOTO in VIDEO)

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue Green 4
Predsednik Borut Pahor je v predsedniški palači gostil učence Osnovne šole Kašelj, nogometna reprezentanta Tima Matavža in Valterja Birso ter radijskega in televizijskega voditelja Denisa Avdića.

Učenci OŠ Kašelj so si ob obisku najprej ogledali predsedniško palačo, po ogledu pa se jim je pridružil predsednik republike Borut Pahor z ostalimi gosti. Ob tej priložnosti je predsednik z odigrano nogometno tekmo učencem na igriv način približal pomen solidarnosti in pomoči drugim, so po srečanju sporočili iz predsednikovega urada.

V soboto bo namreč potekala dobrodelna nogometna tekma v organizaciji Nogometne šole ND Bilje, ki deluje pod okriljem Birse in Matavža, častni pokrovitelj dobrodelne nogometne tekme pa je predsednik republike. Zbrana sredstva so namenjena Fundaciji Vrabček upanja, ki s sredstvi omogoča bolnišničnemu oddelku za invalidno mladino v Stari gori nakup potrebnih pripomočkov za izvajanje programov rehabilitacije.

Ob koncu druženja je predsednik republike učencem zaželel sproščene počitnice ter se jim zahvalil, da so z današnjo dobrodelno nogometno tekmo v predsedniški palači spodbudili ljudi dobrega srca, da pomagajo pomoči potrebnim otrokom.