Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sobota,
25. 11. 2017,
9.30

Osveženo pred

6 let, 10 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue Green 4,95

Natisni članek

Natisni članek

sneg vreme

Sobota, 25. 11. 2017, 9.30

6 let, 10 mesecev

Pozor! Ponoči prihaja nova pošiljka snega.

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue Green 4,95
Sneženje | Foto Ana Kovač

Foto: Ana Kovač

Po napovedih Arsa se bo meja sneženja ponekod po državi zgodaj zjutraj spustila do nižin. Ponoči bodo padavine zajele vso Slovenijo, predvsem na Primorskem bodo tudi posamezne nevihte z mogočimi močnejšimi nalivi. Ohladilo se bo, zapihal bo severni veter, na Primorskem zmerna burja.

Temperature čez dan bodo od -1 do 3, na Primorskem od 3 do 8 stopinj Celzija. Oblačno bo, padavine bodo dopoldne marsikje ponehale, predvsem na jugu se bodo občasno pojavljale še popoldne. Na Primorskem bo pihala večinoma zmerna burja, v vzhodnih in severnih krajih pa severni veter. Najvišje dnevne temperature bodo od -1 do 6, na Primorskem do okoli 8 stopinj Celzija.


Preberite še:

Poglejte, kje bo v nedeljo najbolj snežilo


V ponedeljek zjutraj jasno in mrzlo, v torek pooblačitev 

V noči na ponedeljek se bo zjasnilo. V ponedeljek in sprva tudi v torek bo precej jasno. Jutro bo mrzlo, ponekod po nižinah bo megla. V torek popoldne se bo predvsem v zahodnih krajih pooblačilo.

Napoved za sosednje pokrajine: Padavine se bodo krepile in v noči na nedeljo zajele vse sosednje pokrajine. Ob Jadranu bodo tudi posamezne nevihte, krepil se bo jugo.

V nedeljo čez dan se bo v sosednjih krajih Italije delno zjasnilo. Drugod bo oblačno. Padavine bodo popoldne postopno ponehale tudi na Hrvaškem. Ob severnem Jadranu bo pihala močna burja, ponekod drugod pa severni veter. Hladno bo.

Ne spreglejte