Sobota,
25. 11. 2017,
9.30

Osveženo pred

6 let, 10 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue Green 4,95

Natisni članek

Natisni članek

sneg vreme

Sobota, 25. 11. 2017, 9.30

6 let, 10 mesecev

Pozor! Ponoči prihaja nova pošiljka snega.

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue Green 4,95
Sneženje | Foto Ana Kovač

Foto: Ana Kovač

Po napovedih Arsa se bo meja sneženja ponekod po državi zgodaj zjutraj spustila do nižin. Ponoči bodo padavine zajele vso Slovenijo, predvsem na Primorskem bodo tudi posamezne nevihte z mogočimi močnejšimi nalivi. Ohladilo se bo, zapihal bo severni veter, na Primorskem zmerna burja.

Temperature čez dan bodo od -1 do 3, na Primorskem od 3 do 8 stopinj Celzija. Oblačno bo, padavine bodo dopoldne marsikje ponehale, predvsem na jugu se bodo občasno pojavljale še popoldne. Na Primorskem bo pihala večinoma zmerna burja, v vzhodnih in severnih krajih pa severni veter. Najvišje dnevne temperature bodo od -1 do 6, na Primorskem do okoli 8 stopinj Celzija.


Preberite še:

Poglejte, kje bo v nedeljo najbolj snežilo


V ponedeljek zjutraj jasno in mrzlo, v torek pooblačitev 

V noči na ponedeljek se bo zjasnilo. V ponedeljek in sprva tudi v torek bo precej jasno. Jutro bo mrzlo, ponekod po nižinah bo megla. V torek popoldne se bo predvsem v zahodnih krajih pooblačilo.

Napoved za sosednje pokrajine: Padavine se bodo krepile in v noči na nedeljo zajele vse sosednje pokrajine. Ob Jadranu bodo tudi posamezne nevihte, krepil se bo jugo.

V nedeljo čez dan se bo v sosednjih krajih Italije delno zjasnilo. Drugod bo oblačno. Padavine bodo popoldne postopno ponehale tudi na Hrvaškem. Ob severnem Jadranu bo pihala močna burja, ponekod drugod pa severni veter. Hladno bo.