Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
27. 5. 2011,
7.47

Osveženo pred

7 let, 12 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1

Natisni članek

Ratko Mladić SCT

Petek, 27. 5. 2011, 7.47

7 let, 12 mesecev

"Prepričan sem, da je predaja namerna"

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1
Pod novicami na portalu siol.net se nabere na stotine bolj ali manj tehtnih komentarjev bralcev. Izbrali smo nekaj takšnih, ki so pritegnili našo pozornost.

V Srbiji so po več kot desetletju aretirali enega od najbolj iskanih vojnih zločincev Ratka Mladića. Številni so prepričani, da so srbske oblasti že prej vedele, kje se skriva, a so ga aretirale, ko se jim je to najbolj splačalo.

yanez (26. 5. 2011 13:13:33) Čas prijetja sploh ni naključen, ampak skrbno pretehtan. Istočasno se Srbija neuradno omenja, kot država, ki bo nudila azil za Gadafija, pod jamstvom diplomatov NATO, če se ta umakne iz Libije. Vsota obeh dogodkov pa bo Srbiji nudila pospešeno približevanje EU, da pridejo notri skupaj z Hrvati. Samo pod tem pogojem bodo Srbi kdaj notri. Če bodo Hrvati prej, bodo Srbom zakomplicirali vstop veliko bolj, kot smo ga mi Hrvatom...

Georges (26. 5. 2011 14:22:55) Ko po 15 letih najdeš nekaj, kar imaš ves čas pred nosom, si pa res heroj! Lazarevo je najbrž na Marsu odkril Voyager tik preden je iz nekega kraterja pokukal še Mladić.Če te ne skriva država, ne moreš biti nekje 15 let, da te nihče ne najde!. Brez papirjev (kdo mu je podaljšal osebno?), brez zaslužka, brez dohtarjev, brez plačevanja davkov?! Pa saj 15 let prašiča ne moreš skrivat v svinjaku, da se ne bi zanj izvedelo. To je politika: Mešanica laži in tiščanja gleve v pesek.

SLOostržek (26. 5. 2011 18:17:59) Sam sem prepričan, da je predaja namerna. Zakaj? Glede na starost, betežnost, možno bolan. No glede na to, mu zdaj prav prija, da bo imel dobro oskrbo, življenje brez preganjanja, vsekakor se bo spočil in nabral novih moči. Star, postaran, betežen in s hromo roko, je v nadlego vsem, tudi sebi. Zdaj bo imel lepo urejeno življenje, takega, kot ni mogel zaradi njega doživeti marsikateri Bošnjak. Pravda se bo vlekla, zdravje semu bo izboljšalo, nihče mu ne bo mogel nič. Torej, začel je živeti!

Govorilo se je, da bo novi strateški partner SCT iz Italije ali Ukrajine, potem pa so iz družbe sporočili, da jih bo poskusil rešiti "mali" CPL.

gora (26. 5. 2011 10:45:45) Firmo "rešujejo" isti ljudje, ki so jo pomagali spraviti na kolena. Finančnik na CPL je bil prej zaposlen na SCT-ju, potem šel v drugo državno firmo, sedaj pa bo reševal SCT. Kdaj bo prišla streznitev?

Delko (26. 5. 2011 11:00:02) No sedaj vidite kako pomembne so veze in vezice v naši majhni državi ... lepo bodo omogočili da glavni akterji poberejo smetano iz firme nato bodo pa pustili da gre firma v stečaj brez neke vrednosti. Kratko potegne vedno ... se ve kdo . V tem času bo nastal kup novih firm in nekih v tujini "nabiralnikov" kamor bo slo premoženje in denar. Naši politiki pa bodo potem zopet raspravljali se jezili in izumljali TOPLO VODO ... na koncu bodo vsi imeli polne žepe in korist tako to poteka ... počakejmo

Davkoplačevalec (26. 5. 2011 11:21:07) Kratka ura matematike, logike in ekonomije: V času debelih murk, ko smo gradili na km 2x-4x dražjih avtocest kot drugje to počnejo, ko so se gradili največji tuneli in mostovi v državi, se ta podjetja niso kapitalsko toliko uredila, niti planirala čas po koncu debelih murk. Torej, če so po koncu največje konjekture hitro propadla vsa večja gradbena podjetja (SCT, Vegrad, Vemont, Ingrad GRAMAT, CPM,...počasi še Primorje,...in še in še), potem po čisti logiki od zdaj nima 50% možnosti nihče!!!

Ne spreglejte