Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
28. 3. 2022,
11.32

Osveženo pred

2 leti

Oglasno sporočilo

Natisni članek

prenova doma oprema gradnja Gospodarsko razstavišče Sejem Dom PR članek

Ponedeljek, 28. 3. 2022, 11.32

2 leti

Jubilejni 60. Sejem Dom

Oglasno sporočilo

Vas čakajo novi projekti? Gradite, načrtujete ali prenavljate? Obiščite 60. Sejem Dom na Gospodarskem razstavišču od 6. do 10. aprila! Na 15 tisoč m2 se bo predstavilo 245 podjetij iz 23 držav z zadnjimi novostmi in trendi. Pregled nad ponudbo, neposreden stik s proizvajalci in sejemske ugodnosti, vse na enem mestu.

GR_Sejem_DOM19 Utrinki 21 | Foto:

Vse za gradnjo in prenovo

Na sejmu najdete pregled novosti, inovacij in najbolj dovršenih proizvodov ter storitev, ki spremljajo gradnjo oziroma prenovo doma. Razstavljavci bodo predstavljali različne storitve in izdelke, sistemske rešitve in napredne tehnologije za dom, gradbeništvo in energijsko učinkovito stavbno pohištvo, ogrevalno in hladilno tehniko, notranjo opremo, varovanje ter urejanje okolice.

GR_Sejem_DOM19 Utrinki 132 | Foto:

Brezplačni nasveti in svetovanja!

Obiskovalci sejma boste iz prve roke izvedeli, kako moramo graditi in prenavljati "po novem". Za vas bodo vsak dan sejma od 10. do 18. ure na voljo nasveti neodvisnih strokovnjakov Gradbenega inštituta ZRMK in Mreže ENSVET – Eko sklada, z brezplačnimi svetovanji in predavanji.

Program svetovanj in drugih strokovnih posvetov je objavljen TUKAJ.

GR_Sejem_DOM19 Utrinki 152 | Foto:

Zagotovite si cenejšo vstopnico prek spleta in se izognite gneči na sejemskih blagajnah. S spletno vstopnico imate tudi brezplačen prevoz z avtobusom LPP na razstavišče in nazaj.

Spletni nakup vstopnic!

GR_Sejem_DOM20 utrinki 02 | Foto:

Oglejte si sejem ceneje v času HAPPY HOUR!

Znižana vstopnica Happy Hour je na voljo:

  • v sredo, četrtek in petek (6.−8. april), od 12. do 16. ure,
  • v soboto (9. april), od 16. do 19. ure,
  • v nedeljo (10. april), od 15. do 18. ure. 

Načrtujte svoj obisk!

Prelistajte katalog že doma in si naredite načrt obiska sejma. Ob nakupu vstopnice prejmete tiskani katalog, ki vam bo služil kot vodnik po sejmu, hkrati pa je tudi priročnik, v katerem je mogoče najti vrsto poljudnih člankov s področja graditeljstva, program svetovanj ter seznam razstavljavcev z njihovimi opisi in stiki.

GR_Sejem_DOM20 utrinki 32 | Foto:

Razstavljavci in svetovalci vas pričakujejo od srede, 6. aprila, do sobote, 9. aprila, od 10.00 do 19.00, v nedeljo, 10. aprila, do 18.00.

Več: www.sejemdom.si

GR_Sejem_DOM22 banner 728x90px | Foto:

 Naročnik oglasnega sporočila je GOSPODARSKO RAZSTAVIŠČE D.O.O.

Ne spreglejte