Petek,
13. 5. 2011,
8.18

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2

Natisni članek

študenti sodišče

Petek, 13. 5. 2011, 8.18

8 let

"Halo, pa saj bo imel višjo plačo kot Pahor"

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2
Pod novicami na portalu siol.net se nabere na stotine bolj ali manj tehtnih komentarjev bralcev. Izbrali smo nekaj takšnih, ki so pritegnili našo pozornost.

Novemu direktorju ŠOUL Roku Sotlarju se plača v višini skoraj šest tisoč evrov ne zdi sporna.

opazovalka (12. 5. 2011 20:48:12) Ne zdi se mu sporno?! Halo, pa saj bo imel višjo plačo kot Pahor! In kakšno super odgovornost ima pri študentih? Seveda, razmišljati mora kaj bodo kupili s študentskim denarjem - kam je šel denar od prodaje Belvija? In zakaj mu PRIPADA odpravnina v taki višini? Koliko pa poštenemu delavcu PRIPADA?! Večkrat še plače ne dobi, čeprav mu po zakonu pripada! Ukinite študentske servise, ukinite te pijavke, ki ne delajo nič. In koliko bo dobil še z ostlaimi zadevami:telefon,avto,dnevnice? Zakaj?

nichiren (12. 5. 2011 21:07:09) vi pa le pridno zaokrožite ne,ko bo spet referendum,kot vam ukaže vaš nezgrešljivi vodja.zakaj bi pa mislili s svojo glavo,lažje je potem pljuvati in se čuditi kako je to mogoče

PeterPan80 (12. 5. 2011 21:07:28) :) par tednov nazaj je pa cela Slovenija, da so teli red eni reveži in da bodo zaradi malega dela stradal..no danes si pa talajo denar, namesto da bi jim vzeli ta denar in bi šel za štipendije...pa je 80% slovneskih ovčk glasovalo proti...tako da sedaj ne jamrite...

Vsi pričakujejo, da se bo kot neštetokrat do zdaj tudi sojenje osumljencem v zadevi Balkanski bojevnik končalo z oprostilno sodbo zaradi pomanjkanja dokazov ali proceduralnih napak.

pilatus (12. 5. 2011 12:40:12) Problem našega sodstva so previsoki standardi zakonitosti pridobljenih dokazov: ne moreš se z lopovi iti poštene igre in dobiti vse materialne dokaze in prisluhe na pošten način. Ampak materialni dokaz ali prisluh je dokaz, dokazuje kaj se je res zgodilo, kako si ga dobil pa po moje ni važno. Trgovce z drogo pa je treba dobesedno nabiti na kol in jih take postaviti na Prešerno trg za opomin ostalim...

McEnzie (12. 5. 2011 16:32:46) Zanimivo, da so na slikah videti tako srečno. Dokazi niso kao veljavni. Sem pa razmišljal o sistemu. Na eni strani Čeferin in ostala mafija, na drugi pa za mleko in kruh min. plačan odvetnik, ki da recimo zagovarja davkoplačevalce. Kdo je na njegovi strani? Prav tako je to verjetno nizko usposobljen pravnik, ki je po vrhu še bolj dovzeten za kakšne dogovore pod mizo. Če upoštevamo še sistem pravila igre, je rezultat pričakovan.

Janez53 (12. 5. 2011 16:39:48) Oh, ubogi nedolžneži! Le zakaj jim država to dela, če pa so hoteli samo obogateti! Čudno, da se niso oblekli v burke, da ne bi bili preveč na očeh! Nujno bi bilo na sodiščih prepovedati vsakršno zakrivanje! Naj tudi tam pokažejo, kako so možati! Ampak glede na dosedanjo prakso naših sodišč in tožilstva je za pričakovati oprostitve zaradi pomanjkanja dokazov ali napak v postopku. Gre pa mi na bruhanje ob načinu obrambe-zdi se mi, da so umetniki v laganju, podtikanju in izigravanju sodstva.