SiolNET. Novice Slovenija
0,29

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Nas radi berete? Oddajte svoj glas za nas v izboru za najboljši spletni medij v regiji!

Glasujte za najboljši portal

0,29

termometer

Media daily, izbor 2019
Do konca novembra lahko oddate svoj glas za najboljši spletni novičarski medij v regiji. Foto: Media daily

Prvi regionalni in edini specializirani portal za medije Media daily tudi letos od 1. do 30. novembra organizira izbor najboljšega izmed 30 najbolj branih spletnih medijev na območju Slovenije, Hrvaške, Bosne in Hercegovine, Črne gore, Srbije in Makedonije. V igri za naziv najboljšega spletnega medija v regiji je tudi spletni medij Siol.net, ki je lani dosegel drugo mesto.

Drage bralke in dragi bralci, vabimo vas, da podprete Siol.net v tekmi za najboljši spletni novičarski medij v regiji.

Spletni novičarski mediji so v zadnjih petih letih postali prvo in glavno mesto, kjer državljani pridobijo informacije o dnevnih dogodkih. Spletni mediji kot taki imajo zato velik vpliv na sodobno medijsko krajino, poudarjajo pri specializiranem regionalnem portalu za medije Media daily.

Po njihovih besedah imajo spletni mediji na milijone obiskov uporabnikov spleta, ki prihajajo iz vseh skupin uporabnikov.

Izbor najboljšega spletnega medija v regiji kot priložnost za razvoj in spremembe

Spletni novičarski portali se razlikujejo po načinu in slogu poročanja, grafični podobi in novinarskem profesionalizmu. Pri Media daily poudarjajo, da je to treba ovrednotiti, saj bi to v prihodnje pozitivno vplivalo na razvoj in spremembe v medijski krajini.

Izbor najboljšega regionalnega novičarskega portala so lani izvedli prvič, tako je letošnji izbor drugi po vrsti. Organizatorji so prepričani, da ta izbor spodbuja konkurenčnost in odličnost v regiji ter pomeni priložnost za sodelovanje spletnih medijev v regiji, katere trg šteje več kot 20 milijonov prebivalcev.

V konkurenci najbolj branih spletnih medijev tudi Siol.net

Organizatorji so v finalni izbor za najboljši spletni novičarski portal v regiji uvrstili 30 najbolj branih spletnih medijev iz šestih držav. Vsaki državi, ki je uvrščena v izbor, po njihovih besedah pripada število medijev, ki je sorazmerno s številom prebivalstva.

Na prvem izboru za najboljši spletni novičarski medij v regiji, ki je potekal lani, je Siol.net dosegel drugo mesto. S svojimi glasovi nam lahko pomagate do nove visoke uvrstitve. Na prvem izboru za najboljši spletni novičarski medij v regiji, ki je potekal lani, je Siol.net dosegel drugo mesto. S svojimi glasovi nam lahko pomagate do nove visoke uvrstitve. Foto: Siol.net

Slovenija ima v izboru tri predstavnike, Srbija deset, Hrvaška sedem, Bosna in Hercegovina šest, Makedonija tri, Črno goro pa predstavlja en spletni medij. Slovenijo v omenjenem izboru predstavlja tudi spletni medij Siol.net.

Naše bralke in bralce ob tej priložnosti pozivamo, da podprejo Siol.net v boju za najboljši spletni medij v regiji. Glasovanje poteka na spletni strani www.mediadaily.biz. Glasove je mogoče oddati do 30. novembra. 

Podprite spletni medij Siol.net v boju za najboljši spletni medij v regiji

Bralci bodo s svojimi glasovi prispevali 40 odstotkov glasov, medtem ko bo preostalih 60 odstotkov glasov podelila sedemčlanska mednarodna strokovna komisija medijskih strokovnjakov.

Svoj glas za Siol.net lahko oddate na spletni strani organizatorja do 30. novembra. Svoj glas za Siol.net lahko oddate na spletni strani organizatorja do 30. novembra. Foto: Printscreen Zimbio

Glasovanje se je začelo 1. novembra in traja do konca meseca

Izbor in glasovanje sta se začela 1. novembra in potekata do 30. novembra. Naziv najboljšega spletnega novičarskega portala v regiji bo prejel tisti spletni medij, ki bo zbral največ glasov bralcev in strokovne komisije.

Zmagovalca izbora bodo razglasili 10. decembra.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin