Torek,
3. 11. 2020,
11.41

Osveženo pred

2 meseca, 2 tedna

Vsebino omogoča NLB

Natisni članek

NLB advertorial

Torek, 3. 11. 2020, 11.41

2 meseca, 2 tedna

Pravi partnerji se izkažejo v najtežjih trenutkih

Vsebino omogoča NLB

Nova realnost oziroma koronakriza se je močno vpletla v naš vsakdanjik. Spremenila je naše navade druženja in potepanja, vpliva celo na naše premike in nemalokrat tudi na urejanje najbolj običajnih opravkov. Tudi obisk banke je lahko odveč. Na srečo ima NLB rešitev, s katero boste do vseh njihovih storitev dostopali z enega mesta – in to kar z domačega naslanjača.

par partner | Foto:

Brez čakanja v vrsti in brez skrbi

Nova ljubljanska banka je svojim komitentom na voljo 24 ur na dan in sedem dni v tednu. Če se je življenje začasno ustavilo ali nekoliko upočasnilo, še ne pomeni, da ne morete urejati svojih financ, preverjati stanja na svojem računu ali uresničevati svojih sanj za prihodnost.

Veliko rešitev za vsakega izmed vas

Da boste resnično brez skrbi, so na NLB-ju tukaj za vas. Na voljo so prek različnih poti, vi pa izberete tisto, ki vam najbolj ustreza:

Vprašajte prek telefona 01 477 2000

Pošljite elektronsko sporočilo

Pokličite kar z videoklicem

Poklepetajte prek klepetalnika

Uporabite spletno banko NLB Klik, mobilno banko Klikin, telefonsko banko NLB Teledom. 

klikin | Foto:

Mobilna banka Klikin – še naprednejša in vedno pri roki

Mobilna banka Klikin ima še več funkcionalnosti, ki vam bodo močno olajšale ne le poslovanje z banko, ampak vas bodo prav gotovo rešile tudi iz kakšne zadrege. 

Klikin so namreč nadgradili z možnostjo oddaljenega podpisovanja dokumentov, kar pomeni, da lahko uporabniki od zdaj brez obiska poslovalnice in kar prek mobilne banke naročite vse storitve banke in z oddaljenim podpisom tudi podpišete vso potrebno dokumentacijo.

Na ta način boste lahko opravili storitve, za katere je bilo še do pred kratkim nujno srečanje z bančnikom v živo. Dokumente lahko v Klikinu podpisujete tudi, če naročilo za storitev oddate na drugačen način, na primer prek videoklica, NLB Klika ali sporočila osebnemu bančniku.

In kako deluje oddaljeno podpisovanje dokumentov?

V Klikinu se uporabljajo kvalificirana digitalna potrdila (KDP), ki jih izda AC NLB, kar pomeni, da je digitalni podpis povsem enakovreden lastnoročnemu podpisu.

Postopek je nadvse preprost: ko bo vaše naročilo odobreno, boste prejeli SMS-sporočilo, v katerem vas bodo povabili k podpisu dokumentacije v mobilni banki Klikin. Vse, kar morate potem še storiti, je dotik gumba Podpiši. Za vse drugo poskrbi NLB.


Kako cilj popolne dostopnosti deluje v praksi?

V NLB-ju vam lahko pomagajo pri najrazličnejših težavah in vprašanjih. Vse bo potekalo tako kot do zdaj, samo da pri tem ne bo potreben obisk poslovalnice. Naj navedemo samo nekatere vsakodnevne primere.

nlb | Foto:

Če ne veste, koliko imate že limita na računu, lahko to preverite zelo hitro: prek Klikina, videoklica, mobilne denarnice NLB Pay in seveda na bankomatih.

Potrebujete hitri kredit? Brez težav. To lahko z nekaj kliki uredite kar prek mobilne banke Klikin ali prek spletne banke NLB Klik in prek videoklica.

Na daljavo lahko sklenete tudi različna zavarovanja.

Preverite vse možnosti, ki jih tudi na daljavo ponuja banka NLB.

Ne pozabite: če potrebujete finančni nasvet ali pomoč, so vam v NLB prek digitalnih kanalov na voljo 24 ur na dan. Skupaj z vami bodo poiskali najboljšo rešitev za vas.