Ponedeljek,
28. 8. 2017,
10.03

Osveženo pred

7 let

Oglasno sporočilo

Natisni članek

Natisni članek

Advantage Austria PR članek

Ponedeljek, 28. 8. 2017, 10.03

7 let

Poslovna priložnost: avstrijska podjetja iščejo nove poslovne partnerje

Oglasno sporočilo
advantage austria

Iščete nove poslovne priložnosti in vas zanima sodelovanje z avstrijskimi in mednarodnimi podjetji? Izkoristite priložnost in se udeležite brezplačnega poslovnega srečanja Uspešno v Sloveniji, ki ga organizira ADVANTAGE AUSTRIA Ljubljana v sodelovanju z Obrtno zbornico Slovenije.

Srečanje bo potekalo v okviru Mednarodnega obrtnega sejma v Celju, 14. septembra 2017, z začetkom ob 10.30. Na neposrednih B2B pogovorih boste imeli možnost na enem mestu stopiti v kontakt in navezati poslovne stike z avstrijskimi in mednarodnimi podjetji.Organizirana bo tudi okrogla miza, na kateri boste imeli priložnost pridobiti informacije o tem, kako najti pravega prodajnega partnerja, in na kateri boste od Odvetniške pisarne Wolf Theiss dobili praktične in pravne nasvete o iskanju poslovnih partnerjev v Sloveniji in Avstriji.

Izkoristite priložnost za prodor na tuje trge

advantage austria | Foto: Srečanje je idealna priložnost za vse slovenske podjetnike, ki iščejo tuje poslovne partnerje ali način, kako svoje poslovanje razširiti prek slovenskega trga. Začetki so vedno težavni in brez pravih informacij in nasvetov so zato še bolj kompleksni in počasni. Na poslovnem srečanju boste iz prve roke dobili edinstveno priložnost za spoznavanje vseh svojih možnosti.

Na dogodku je do zdaj prijavljenih že 13 avstrijskih podjetij in več kot 50 drugih mednarodnih podjetij.

Katera avstrijska podjetja bodo prisotna na brezplačnem srečanju?

  • ATE - Arleta Ewa Tomasik

Moto podjetja je "Go Bio". Podjetje ponuja okolju prijazna in 100 % biološko razgradljiva čistila za vozila vseh vrst (avtomobili, prikolice, jahte, vojaška vozila). Zahvaljujoč splošni uporabi (brez vode) so primerna tako za notranje kot za zunanje čiščenje. Podjetje išče neposredne odjemalce svojih produktov.

  • CAD+T Consulting GmbH

Podjetje ponuja programske rešitve za pohištveno panogo. Osnovo programske opreme tvori AutoCAD®, na podlagi katerega so na voljo različne aplikacije za notranje oblikovanje, izdelavo konstrukcijskih risb in ponudb, izdelavo samodejnih seznamov delov in materialov in podobno.

  • COMPRIBAND-DICHTUNGEN GmbH

Trakovi Compriband so visokokakovostni tesnilni trakovi, ki odlično izravnavajo grobe površine in premikanje v spojih. Tudi po letih ostanejo trajno elastični in dobro temperaturno obstojni ter odporni proti vremenskim vplivom. Podjetje išče prodajnega partnerja za svoje proizvode.

  • GIFAS ELECTRIC Gesellschaft m.b.H.

Podjetje se ukvarja z električno distribucijo toka in svetlobe v nizkonapetostnem območju. Njihovi proizvodi so specificirani za sisteme samodejnih prekinitev v predorih (osvetljeno LED oprijemališče), železniške postaje, počivališča, video naprave. GIFAS išče partnerje, ki so dobavitelji za železniška in avtocestna podjetja ali podjetja, ki po naročilu železnic oz. avtocestnih podjetij izvajajo električna dela.

  • Herz Austria GmbH

Podjetje je proizvajalec in dobavitelj kakovostnih 3D-filamentov na zasebnem in industrijskem področju. Proizvaja industrijske ekstruderje, ki se uporabljajo na robotih ali podobnih napravah. Dobavlja tudi ročne varilne naprave, varilne avtomate, grelnike zraka, varilnike za čelno varjenje in podobno.

  • Hirnböck Stabau GmbH

Podjetje z več kot 40-letno tradicijo in referencami se ukvarja s prodajo, odkupom in oddajanjem v najem novih in rabljenih jeklenih konstrukcij, jeklenih nosilcev in cevi. Prav tako ponujajo tudi tirnice in jeklene pločevine.

  • INTERFLON GmbH

Podjetje proizvaja maziva z izjemno dobrimi rezultati v industrijski in živilski industriji vzdrževanja opreme. Njihovi izdelki zmanjšujejo stroške vzdrževanja in porabo energije, hkrati pa spodbujajo zanesljivost komponent in tovarniške proizvodnje.

  • KRAUS Betriebsausstattung und Fördertechnik GmbH

Podjetje je že več kot 75 let vodilno podjetje na področju notranje logistike.Proizvajajo nosilne valje in elemente za transportno in skladiščno tehniko, ki se uporabljajo v transportni logistiki po vsem svetu. KRAUS išče končne uporabnike in zastopnike za področju nosilnih valjev, pogonski valjev in dvižnih miz.

  • M & R Automation GmbH

Podjetje išče dobavitelje rezkanih in struženih delov ter strojno obdelanega in lakiranega varjenega ogrodja malih serij oziroma posameznih delov, ki ustrezajo zahtevam visoke kakovosti ter natančnosti. Podjetje prav tako išče neposredne odjemalce proizvodne opreme s poudarkom na napravah za avtomatizirano montažo in preverjanje.

  • Oberglas GmbH

Podjetje proizvaja steklene izdelke za vinarstvo, hotelirstvo in gastronomijo. Poleg tega je eden glavnih dobaviteljev litrskih vrčkov ISAR za münchenski Oktoberfest. OBERGLAS išče uvoznika oziroma distributerja.

  • PIK-AS Austria e.U.

Dejavnosti podjetja obsegajo svetovanje, podporo strankam, prodajo in distribucijo tehničnih in elektrotehničnih komponent, kot so releji, preklopna stikala, posebna stikala, svetila itd. Podjetje išče neposredne odjemalce na področju predelave žic v elektrotehnični industriji, strojništvu, avtomobilski industriji, energetskih podjetjih, pri montaži stikal ter gradnji strojev in naprav.

  • PONA sonst nix GmbH & Co KG

Podjetje proizvaja bio gazirane sadne sokove. Sestava sokov: 60 % bio sadni sok brez konzervansov in 40-odstotna gazirana izvirska voda. PONA ponuja sokove različnih okusov, ki so brez dodatnih aditivov in sladkorja. Podjetje išče prodajnega partnerja za svoje sokove.

  • Privatbrauerei Hirt Vertrieb GmbH

Poseben poudarek zasebne pivovarne je na certificiranju za počasno varjenje Slow Brewing. Slow Brewing je najbolj dosleden znak kakovosti na mednarodnem pivovarskem trgu. Pivovarna Hirt išče uvoznika za slovenski trg.

Kako se prijaviti na poslovno srečanje?

Poslovno srečanje bo potekalo 14. septembra 2017 ob 10.30, v Modri dvorani Celjskega sejma. Prijavite se s klikom na povezavo, kjer si lahko že danes zagotovite termin pri katerem od poslovnih gostov. Lahko tudi pošljete elektronsko sporočilo na ljubljana@advantageaustria.org, kjer vam bodo pomagali pri prijavi na prireditev.

Prihajajoči jesenski dogodki ADVANTAGE AUSTRIA Ljubljana

  • 18. oktober 2017 | V Hotelu Lev v Ljubljani se bodo predstavili avstrijski kongresni centri, hoteli in ponudniki MICE turizma.
  • 23. oktober 2017 | V Hotelu Habakuk v Mariboru bo potekalo poslovno srečanje avstrijskih in slovenskih kovinarjev.

Več informacij o prireditvah najdete na sledeči spletni strani www.advantageaustria.org/si.