Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
15. 12. 2022,
17.23

Osveženo pred

1 leto, 4 mesece

Oglasno sporočilo

Natisni članek

TAMA IMPT RobotEra kriptovalute PR članek

Četrtek, 15. 12. 2022, 17.23

1 leto, 4 mesece

Kriptovalute z največjim potencialom v letu 2023

Oglasno sporočilo

V tem članku bomo govorili o nekaterih najboljših kriptovalutah, kot so FightOut, Dash 2 Trade, C+Charge, RobotEra, Calvaria in mnogih drugih, ki bodo leta 2023 izjemno priljubljene zaradi svojih odličnih rekordov v predprodaji. 

Za kripto trg je bilo izjemno težko leto z veliko zlomi in izzivi. Na srečo se je konec leta 2022 pojavilo nekaj novih kriptovalut, ki niso le podrle vse predprodajne rekorde, ampak imajo tudi osupljive napovedi za naprej. 

FightOut (FGHT)

Fight.Out | Foto: Leta 2023 bo FightOut zelo priljubljen med fitnes navdušenci. Kot kriptovaluta Move-to-Earn FightOut revolucionira industrijo, ki je do sedaj sledila zgolj številu narejenih korakov.

Aplikacija FightOut vam omogoča, da ustvarite prilagojen profil na podlagi vaše zgodovine vadbe, ciljev, razpoložljive opreme in časovne obveznosti, ki ga ne boste našli v tradicionalnih telovadnicah. Nato bo aplikacija ustvarila prilagojen načrt vadbe za vas, skupaj z videoposnetki vadbe vrhunskih trenerjev. FightOut bo najboljša aplikacija za fitnes leta 2023 zaradi zelo prilagojenih in prilagojenih načrtov vadbe.

Fight.Out_1 | Foto:

Poleg tega vas FightOut-ova valuta v aplikaciji, REPS, nagrajuje za opravljene vadbe, kar vas lahko le motivira. REPS lahko uporabite tudi za prilagajanje oblačil, dodatkov, opreme in drugega v trgovini FightOut.

Kupite FightOut zdaj.

Dash 2 Trade (D2T)

Dash2Trade | Foto: Če iščete prvovrstno kriptoanalitično platformo, ki ponuja praktična orodja in pravi vpogled, 
potem je Dash 2 Trade tisto, kar potrebujete.

Z Dash 2 Trade lahko dostopate do številnih odličnih funkcij, kot so signali za kripto trgovanje, napovedi in socialna analitika. Poleg tega lahko orodje za ustvarjanje strategij uporabite tudi za učenje krmarjenja po trgih. Odlična nadzorna plošča bo združevala vse te funkcije in bo na voljo naslednje leto v fazi beta. 

Poleg tega bo leta 2023 projekt uvrščen na BitMart in LBank, dva zelo ugledna CEX.

Kupite Dash2Trade zdaj.

C+ Charge (CCHG)

Leta 2023 bo C+Charge ena najboljših kriptovalut, v katere lahko vlagate, če vozite električno vozilo. Ta revolucionarni projekt bo prinesel polnilne postaje za električna vozila na več krajev, kar bo ljudem olajša njihovo uporabo.

Finixio_5 | Foto:

Z električnimi vozili je veliko težav, kot so redke polnilne postaje, nezanesljive cene in pomanjkanje informacij v realnem času. Cilj C+Charge je odpraviti vse te težave z blockchain tehnologijo in omogočiti voznikom električnih vozil, da najdejo polnilne postaje in plačujejo pregledno.

Poleg tega se je C+Charge povezal s podjetjem Flowcarbon, tako da lahko dobite digitalne žetone GNT. S plačilnim sistemom, ki ga poganja blockchain, vam aplikacija ne bo zaračunala dodatnih stroškov.

Kupite C+ Charge zdaj.

RobotEra (TARO)

RobotEra | Foto: RobotEra je kripto projekt, ki vam omogoča, da zgradite, kar želite. Metaverzum vključuje 
uporabnike, ki postanejo robotski avatarji in obnavljajo čudovit planet Taro, potem ko ga je uničila vojna. Uporabniki lahko z viri s planeta zgradijo, kar si zamislijo.

RobotEra_1 | Foto:

RobotEra ponuja čudovito možnost, da gradite z drugimi in/ali jih povabite, da uživajo v tem, kar so zgradili, pa naj bo to zabaviščni park ali koncertna dvorana. Kot rezultat vsega tega bodo oblikovane nove skupnosti NFT, kar bo povečalo vrednost žetona TARO.

Kupite Robotera zdaj.

Calvaria (RIA)

Calvaria je igra s kartami za menjavo, kjer lahko igralci izbirajo, če želijo igrati v neposrednih bitkah, velikih turnirjih ali kampanjah za enega igralca. Poleg tega je igra brezplačna za računalnike in mobilne aplikacije. Tudi novinci v kripto svetu bodo lahko izvedeli, kako igra deluje, in jo preizkusili.

Igranje brezplačne igre vam bo dalo vpogled v to, kaj bi zaslužili v različici P2E, ki je odlično novo orodje za zaposlovanje.

Kupite Calvario zdaj.

IMPT

IMPT | Foto: IMPT je še ena najuspešnejša kriptovaluta, za katero se pričakuje, da bo eksplodirala do leta 
2023. Že po nekaj mesecih je IMPT zbrala neverjetnih 20 milijonov dolarjev sredstev, kar dokazuje, kako veliko bo okolju prijazno. IMPT je zdaj uvrščen na najbolj priljubljene borze, vključno z Uniswap in LBank.

IMPT_1 | Foto:

Celotna ideja za IMPT je, da se ogljikovi krediti pretvorijo v NFT za pomoč v boju proti podnebnim spremembam. S temi NFT-ji je nato mogoče trgovati ali jih čez čas hraniti kot naložbo. Žetone IMPT lahko zaslužite z nakupovanjem prek podružnic, nato pa jih lahko pretvorite v ogljikove kredite. Nekatera največja imena so sodelovala z IMPT, vključno s Samsungom, Microsoftom, Amazonom in LEGO.

Kupite IMPT zdaj.

Lucky Block (LBLOCK)

Če uživate v igranju kripto iger, mora biti Lucky Block na vašem seznamu stvari, ki jih morate imeti pri igranju kripto iger. Lucky Block je od svoje uvedbe navdušil z ustvarjanjem decentralizirane platforme, ki temelji na NFT. Kot prva tovrstna platforma za družabne igre je Lucky Block ponujal neverjetne nagrade, kot so počitniški paketi, Lamborghini in celo Bitcoin v vrednosti 1 milijon dolarjev.

LBLOCK je izvorni žeton Lucky Block in ga podpirata standarda ERC-20 in BEP-20. Na svojem vrhuncu je imel LBLOCK tržno kapitalizacijo 1 milijardo dolarjev, kar ga je uvrščalo med najhitreje rastoče kriptovalute tega leta.

Trenutno obstaja veliko borz, kjer lahko kupite žetone LBLOCK, vključno z Gate.io, MEXC, LBANK in Uniswap. Zgrabite žetone LBLOCK in skočite v ta neverjeten svet kriptoiger.

Kupite Lucky Block tukaj.

Tamadoge (TAMA)

TAMA | Foto: Navušencem Dogecoina bo všeč tudi Tamadoge. Tamadoge je kul metaverse kripto projekt, ki 
vam omogoča tekmovanje za pridobivanje žetonov TAMA z igranjem iger play-to-earn (P2E).

Domači ljubljenčki Tamadoge so glavna značilnost te igre P2E. Prodajajo se v trgovini Tama kot NFT-ji, kovani prek pametnih pogodb. Vsak NFT ima svoje edinstvene značilnosti, prednosti in slabosti. Če želite pridobiti točke na mesečnih lestvicah najboljših, morajo igralci skrbeti za svoje ljubljenčke. Druga odlična stvar pri TAMA je, da je brez davka.

TAMA_1 | Foto:


Tamadoge je še vedno med 10 najboljšimi meme kovanci po obsegu in pričakuje se, da bo razcvetel leta 2023, ko bo ekosistem izdal glavno igro, stranske igre in aplikacijo AR.

Kupite Tamadoge zdaj.

Battle Infinity (IBAT)

BATA | Foto: Kot razmeroma nov igralni ekosistem je Battle Infinity ustvaril izjemen zagon družbenih 
medijev. Z Battle Infinity lahko igrate igre P2E in NFT v bogatem metaverse okolju. Z vsakim predmetom je mogoče trgovati na vgrajeni tržnici NFT Battle Infinity, zaradi česar so ti NFT eni izmed najboljših NFT za nakup. Ti NFT-ji so na voljo v obliki predmetov v igri, parcel navideznega zemljišča in celo igralcev domišljijskih športov.

IBAT | Foto:

Kupite Battle Infinity zdaj.

Solana (SOL)

Solana je nedvomno ena najhitrejših kriptovalut, saj upravlja 3000 transakcij na sekundo, hkrati pa ostaja decentralizirana. Zaradi visoke hitrosti transakcij in nizkih provizij Solana ostaja ena najbolj privlačnih naložbenih možnosti na svetu. Za večje dobičke v letu 2023 je SOL trenutno dobra naložba.

Zaključek

Večina teh kriptovalut je še vedno v predprodaji, tako da lahko še vedno sodelujete pred začetkom leta 2023. Nizke cene ne bodo na voljo, ko bodo kotirane na odprtih borzah, zato je to odlična priložnost, da jo izkoristite. Jasno je, da so Dash 2 Trade, FightOut, C+Charge, RobotEra in Calvaria med najboljšimi na tem seznamu.

Naročnik oglasne vsebine je Finixio Ltd.  

Ne spreglejte