Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
2. 12. 2022,
11.29

Osveženo pred

1 leto, 5 mesecev

Oglasno sporočilo

Natisni članek

TARO RobotEra vlaganje kriptovalute PR članek

Petek, 2. 12. 2022, 11.29

1 leto, 5 mesecev

Navodila za začetnike

Kako kupiti žetone RobotEra?

Oglasno sporočilo

RobotEra je najnovejši, inovativni kripto projekt, ki omogoča gradnjo v metaverznem svetu, kjer je uporabnikom omogočena gradnja virtualnih nepremičnin, ustvarjanje dogodkov ter igranje iger, brez predznanja kodiranja.

Povzetek RobotEra kripto projekta:

  • RobotEra je nov kripto projekt, ki omogoča grajenje lastnega metaverznega sveta in deluje v povezavi s sistemom Ethereum.
  • Osredotoča se na prihodnost, saj bo vsak uporabnik predstavljen kot robot. Hkrati bodo znotraj RobotEra metaverza uporabniki lahko kupovali in bili lastniki virtualnih nepremičnin.
  • V RobotEra omrežju lahko uporabniki ustvarijo tudi lastne igre, njegov sistem pa je podprt z žetonom TARO, ki po standardu sledi ERC-20.
  • Trenutno RobotEra ponuja žeton TARO v predprodajni kampanji po zelo ugodni ceni, kar je izvrstna priložnost za zgodnje vlagatelje.
     

Kupi RobotEra kripto zdaj! 

Navodila za nakup RobotEra

Žetoni RobotEra so trenutno na voljo v predprodajni kampanji, preden jih predstavijo na kripto borzi. Vložite lahko z žetoni TARO. 

Podobno kot pri ostalih kripto valutah, uporablja RobotEra takšno strukturo cen, ki se poveča ob vsaki prodaji žetona TARO.Ravno zaradi tega bodo zgodnji vlagatelji, ki se za nakup odločijo v času predprodaje, zanj odšteli najmanj, saj je njegova začetna cena tudi njegova prva.

1. korak: Pridobite MetaMask denarnico

Najprej morate izbrati digitalno kripto denarnico, ki podpira Ethereum, saj je nakup RobotEra žetonov mogoč le z ETH ali USDT. Najbolj primerna za ta namen je MetaMask denarnica, ki je varna, uporabniku prijazna, prenos pa je brezplačen prek spletnih brskalnikov Chrome, Firefox ali Edge, ali prek mobilne aplikacije iOS ali Android.

Finixio | Foto:

Ob namestitvi denarnice MetaMask najprej ustvarite svoje geslo. Nato pa se bo na zaslonu prikazalo varnostno zaporedje, ki je sestavljeno iz dvanajstih besed. Slednje vam omogoča ponovni dostop do denarnice, v primeru da ste pozabili geslo ali izgubili napravo, na kateri ste imeli preneseno denarnico. 

2. korak: Kupite ETH ali USDT

RobotEra žetone kupite z žetoni ETH ali USDT. V primeru, da jih še nimate, jih lahko dobite v eni izmed številnih kripto spletnih menjalnicah, najbolj pa priporočamo aplikacijo Binance.
Za nakup ETH ali USDT boste potrebovali zgolj nekaj minut, kar lahko opravite z debetno ali  kreditno kartico, prek mobilnega telefona ali računalnika.

3. korak: Prenesite ETH ali USDT v MetaMask

Naslednji korak zahteva prenos žetonov ETH ali USDT v MetaMask digitalno denarnico.

  • Odprite digitalno denarnico MetaMask in kopirajte naslov ERC-20 z glavne nadzorne plošče. To lahko storite v zavihku Račun 1, ki se nahaja na vrhu vmesnika MetaMask. 
  • Pritisnite na izmenjavo kriptovalute, ki ima vaše žetone ETH ali USDT.
  • Pritisnite na “dvig” in ko se odpre okence prilepite predhodno kopirani naslov. 

Prenos bo viden v roku 10 minut ko boste ponovno potrdili dvig, kar je podobno kot pri aplikaciji Binance.

4. korak: Povežite MetaMask z RobotEra Platformo

Ko ste v MetaMask denarnico naložili žetone ETH ali USDT, morate samo še kupiti žeton TARO. Saj je na platformi trenutno mogoče vložiti le s TARO žetoni.

Pojdite na spletno stran RobotEra in izberite ‘Poveži z denarnico’. Pojavilo se bo obvestilo za MetaMask, ki ga potrdite.

Finixio_14 | Foto:

5. korak: Vložite v RobotEra kripto predprodajo

Kot plačilno valuto na spletni strani RobotEra izberite ETH ali USDT. Kasneje izberite še želeno število žetonov TARO za nakup. Trenutno je najnižje možno število žetonov za vložek v RobotEra 1000 TARO žetonov. Vendar je ob ceni 0.020 USD/žeton najnižji možen vložek 20 USD. Ob vložku je potrebno plačati stroške transakcije, ki lahko znašajo tudi do 20 USD ali več. Vse je odvisno od zasedenosti omrežja v trenutku nakupa.

Finixio_15 | Foto:

Po potrditvi nakupa, vas bo digitalna denarnica MetaMask ponovno vprašala za avtorizacijo nakupa. Ob potrditvi bo izbrano število žetonov USDT in ETH prenešeno v žetone TARO.

Po koncu predprodajne kapanje, boste lahko z žetoni TARO kupili kripto žetone RobotERA na podoben način.

Kaj je RobotEra kripto?

Predprodaja:  

Začetek Q4 2022

Načini nakupa:  

Z žetoni ETH ali USDT

Blockchain:  

Ethereum

Najnižji vložek:   

1000 TARO žetonov

Najvišji vložek:

Ni še znano

RobotEra ustvarja inovativni metaverzni svet, ki se osredotoča na prihodnost in robote, zato bo vsakega uporabnika predstavljal personalizirani avatar, narejen po vaših željah.

Hkrati pa je najpomembnejša lastnost RobotEra metaverza možnost za nakup in lastništvo virtualnih nepremičnin. Lahko boste gradili nepremičnine, ki bodo v vaši stoodstotni lasti, kasneje pa jih boste lahko prodali ali oddajali na trgu RobotEra.Lastništvo in gradnja nepremičnin znotraj metaverza RobotEra bosta označeni in zavarovani z edinstvenimi NFT-ji. 

RobotEra metaverz je tako edinstveni svet, ki bo vseboval vse možne infrastrukture – od koncertnih dvoran, muzejev, nočnih klubov do igralnic, trgovin in kozmetilnih salonov. 

Finixio_16 | Foto:

RobotEra nima centralizirane avtoritete, saj bo vodstvo metaverza decentralizirana avtonomna organizacija (DAO), v kateri bodo imeli mesto vsi lastniki žetonov. S tem bo zagotovljeno, da RobotEra ostaja decentralizirana tudi v prihodnosti.

RobotEra kripto žeton (TARO)

V središču RobotEra je žeton TARO, ki deluje po standardu ERC-20. Vsaka transakcija znotraj sistema RobotEra bo potekala z valuto oziroma žetonom TARO, ki se bo uporabljal za nakup in prodajo virtualnih nepremičnin, trgovanje z NFT-ji ter tudi kot valuta za plačilo pri organizaciji in gostovanju dogodkov, upravljanju zemljišč, in drugih aktivnosti v metaverzu. 

Z žetoni TARO lahko tudi vlagate v rast in razvoj podjetja RobotEra, česar so se domislili ustvarjalci z namenom vzdrževanja in skrbi za neprestan razvoj platforme.

Zakaj kupiti RobotEra kripto?

Z vlaganjem v TARO si zagotovite večjo izpostavljenost in uspeh pri ustvarjanju virtualnega sveta RobotEra.

RobotEra določa vrednost v fazah. V prvi fazi je TARO vreden 0,02 USD na žeton. Strokovnjaki menijo, da bo njegova vrednost v drugi fazi prišla do 0,025 USD, kar pomeni 25-odstotni dobiček za tiste, ki vanj vložijo v prvi fazi.

Ob prvi udeležbi na kripto izmenjavi bo TARO najverjetneje vreden več, kot je njegova trenutna cena v času predprodaje.

Napoved dobička za TARO:

Predprodajna faza:

Količina žetonov:

Cena:

Limit:

PRVA FAZA

90.000,000

0,020 USD

1.800,000 USD

DRUGA FAZA

90.000,000

0,025 USD

2.250,000 USD

TRETJA FAZA

90.000,000

0,032 USD

2.880,000 USD

Naročnik oglasne vsebine je Finixio Ltd. 

Ne spreglejte