Torek,
3. 12. 2019,
6.00

Osveženo pred

4 leta, 4 mesece

Oglasno sporočilo

Natisni članek

Finance Fortrade PR članek

Torek, 3. 12. 2019, 6.00

4 leta, 4 mesece

Ali bi zaslužili ali izgubili denar na finančnem trgu?

Oglasno sporočilo
Fortrade

Ali imate talent in veščino za unovčevanje možnosti na svetovnem finančnem trgu? Izpolnite kratek vprašalnik spodaj in ugotovite, ali bi zaslužili ali izgubili denar na finančnem trgu.


Fortrade Ltd je avtoriziran in reguliran v Veliki Britaniji s strani FCA (Financial Conduct Authority) pod licenco številka 609970.

CFD-ji so kompleksni instrumenti in nosijo visoko raven tveganja borzne izgube denarja zaradi uporabe finančnega vzvoda. 73 % maloprodajnih računov vlagateljev izgubi denar s tem ponudnikom. Morate razmisliti, ali razumete, kako deluje CFD, in ali si lahko privoščite veliko tveganje zaradi izgube denarja. Lahko izgubite ves denar, a ne več, kot imate na računu za trgovanje. Ti izdelki mogoče ne bodo primerni za vse stranke in zaradi tega morate biti prepričani, da ste razumeli tveganja, poiščite pa neodvisen nasvet. To ne predstavlja ne ponudbe ne povpraševanja ne transakcije glede kateregakoli finančnega instrumenta. Fortrade ne sprejeme nobene odgovornosti za katerokoli uporabo teh komentarjev niti za posledice, ki lahko iz tega izhajajo. Nobenega zagotovila ni glede točnosti ali popolnosti teh podatkov. Zato vsaka oseba, ki ravna v skladu z njimi, to dela popolnoma na lastno odgovornost.


Naročnik oglasne je Fortrade Limited.