Torek,
22. 9. 2020,
9.51

Osveženo pred

3 leta, 7 mesecev

Oglasno sporočilo

Natisni članek

PR članek Lea Sirk LG Velvet

Torek, 22. 9. 2020, 9.51

3 leta, 7 mesecev

Je to najlepši pametni telefon tega leta?

Oglasno sporočilo
LG Velvet

Pevka, predlanska zmagovalka Eme in televizijska žirantka Lea Sirk je bila med prvimi, ki so v roke dobili novi pametni telefon LG Velvet. Zakaj? Ker je vedno iskrena in neposredna. "Komu smo najbolj zvesti in s kom smo res nerazdružljivi? Niti en dan ne pozabimo nanj," je po tednih uporabe na družbenem omrežju Instagram svoje sledilce spraševala Lea in Velvet subtilno postavila ob bok svoji najbolj priljubljeni pesmi z naslovom V dvoje.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lea Sirk (@leasirk) on

 

Ogromno znanja in dela je bilo vloženega v telefon, ki svetu dokazuje, da LG izdeluje vrhunske pametne naprave. Ne samo pametne, ampak tudi oblikovno dovršene. LG Velvet predstavlja nov, svež veter LG-jeve ponudbe telefonov in hkrati postavlja nove temelje prihodnosti tega južnokorejskega proizvajalca.

 

LG Velvet je pri nas na voljo v črni in srebrni barvi. | Foto: LG Velvet je pri nas na voljo v črni in srebrni barvi.

Gre za enega oblikovno najbolj dovršenih mobilnih telefonov na trgu. LG Velvet je resnično eleganten in prefinjen. Z različnimi odsevi zadnjega pokrova nemudoma ujame vašo pozornost. Pri nas je na voljo v srebrni in črni barvi, a že en sončni žarek ohišje naprave spremeni v mavrico različnih odtenkov, ki preprosto ne morejo ostati neopaženi.

Zadnji pokrov telefona LG Velvet ob različnih svetlobah odseva različne barve. | Foto: Zadnji pokrov telefona LG Velvet ob različnih svetlobah odseva različne barve.

Tanek, manj kot osemmilimetrski profil poudari simetrijo oblik, ki jo zaokroža dvojno ukrivljeno steklo. V širino meri 74 milimetrov, kar omogoča popoln oprijem, kar boste ugotovili že, ko ga boste prvič držali v roki. Kamere na zadnji strani pa ponazarjajo obliko padajoče dežne kapljice. Oblikovalci so resnično mislili na vse.

Pod estetsko dovršenim ohišjem se skriva prava zakladnica zmogljivosti in funkcij. Gre za pametni telefon, ki se ponaša s "kinematografskim" formatom OLED-zaslona in inteligentnim zvokom, ki s pomočjo umetne inteligence izpostavi najpomembnejše zvočne informacije. Tri kamere, ki premorejo kar 48 milijonov slikovnih točk, omogočajo stabilizacijo videoposnetkov, izostritev zvoka, upravljanje hitrosti videoposnetkov, uporabo filtrov z razširjeno resničnostjo in še in še.

LG Velvet | Foto:

V drobovju ima Velvet 6 GB delovnega pomnilnika, 128 GB razširljivega prostora za vse vaše fotografije, posnetke in podatke ter skrito, kar 4.300 mAh veliko baterijo, ki omogoča brezžično polnjenje. Lahko ste povsem brez skrbi, LG Velvet ima dovolj energije za vse vaše dnevne potrebe.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lea Sirk (@leasirk) on

Leo Sirk je prepričala že dovršena oblika. "Sem se prav zagledala v LG Velvet," je bil njen prvi iskren odziv. Vas pa bo, o tem smo prepričani, navdušila tudi cena.

Več o izdelku preverite TUKAJ.


Naročnik oglasnega sporočila je Vama Trade Povšič & Co., d. o. o.