SiolNET. Novice Črna kronika
0,27

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Novič: Mislim, da sem končno deležen poštenega sojenja #video

0,27

termometer

Na ljubljanskem okrožnem sodišču se je danes nadaljevalo ponovno sojenje Milku Noviču, ki je obtožen umora direktorja Kemijskega inštituta Janka Jamnika. Med sojenjem je očitno prekipelo sodniku Zvjezdanu Radonjiću, iz sodne dvorane je namreč dobesedno nagnal tožilko Blanko Žgajnar, ki se je zaradi tega pritožila predsedniku sodišča.

Med podajanjem dokaznih predlogov naj bi tožilka Blanka Žgajnar preveč opletala z jezikom, so poročali v oddaji Danes na Planetu.

Milko Novič Novice Nadaljevanje sojenja Noviču: izvedenci ponovili že slišano

Novič: Mislim, da sem končno deležen poštenega sojenja

Na današnji obravnavi je sodnika Zvjezdana Radonjića med drugim zanimalo, zakaj so bili nekateri arabski državljani odpuščeni s Kemijskega inštituta, medtem ko je umorjeni Janko Jamnik sklepal poslovno sodelovanje z Izraelci. "Tega ne želim komentirati, ker ne vem, kje iz spisa to izhaja," je poudarila Žgajnarjeva.

Novice Milko Novič na sojenju: Upam, da se zadeva hitro zaključi #video

Obtoženi Milko Novič je danes v izjavi za medije poudaril, da je zadovoljen s potekom sojenja. "Mislim, da sem končno deležen poštenega sojenja, v katerem je sodnik potek procesa zastavil nekoliko širše," je dejal Novič.

 

delitve: 11
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin