SiolNET. Dom Oprema in dekor
4

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Zelo malo za popolno otroško sobo

4

termometer

Naj bo otroška soba vir otroške navihanosti, sproščenosti in predvsem udobne razigranosti. To lahko dosežete z nekaj preprostimi dodatki.

Enobarvne stene in navadno staro pohištvo v otroški sobi lahko v trenutku popestrite in vašemu otroku pričarate najboljše zatočišče za miren spanec in za veselo pozitivno igro. Ni treba, da posežete po skrajnih nakupih, ki bi (pre)hitro izpraznili vašo denarnico. Bistvo je nekaj iznajdljivosti, kreativnosti in izbira pravih dodatkov.

Najhitreje boste sobo vašega malčka ali nadobudnega šolarja popestrili z modnimi nalepkami, ki jih lahko na trgu dobite po različnih cenah.

V zadnjem obdobju je zelo priljubljena tudi tabla piši-briši, kjer lahko otroci ustvarjajo svoje umetnine, tisti malo večji pa si zapisujejo pomembne podatke. Tabla je odlična dinamična dekoracija, ki bo vsak dan izžarevala novo otrokovo razpoloženje.

Veliko lahko naredite z izbiro pravih okvirjev za fotografije: vanj lahko shranite otrokove fotografije, ali pa steno spremenite v otrokovo osebno galerijo, kjer bodo na razstavi njegovi prvi umetniški poskusi.

Brezbarvnost otroške sobe lahko popestrite tudi z izbiro barvitih preprog, svetilk, zaves ali s pisano posteljnino.

Če vam zmanjkuje idej, preverite naše predloge za igrivo dekoracijo otroške sobe:

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin