Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Srdjan Cvjetović

Petek,
23. 9. 2016,
15.55

Osveženo pred

7 let, 6 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,15

Natisni članek

Telekom Slovenije SiOL TV

Petek, 23. 9. 2016, 15.55

7 let, 6 mesecev

TV vsebine 360° za naročnike SiOL TV

Priljubljene TV-vsebine ne bodo več šle mimo!

Srdjan Cvjetović

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,15
SiOL TV | Foto Telekom Slovenije

Foto: Telekom Slovenije

Naročniki SiOL TV zdaj lahko lažje pregledujejo programske sporede, zahvaljujoč razporeditvi vsebin po tematskih sklopih 360°.

Naročniki SiOL TV cenijo bogat nabor televizijskih programov, ki jim je na voljo v naročniških paketih, a je v taki množici informacij včasih težko spremljati vse, kar je na voljo.

Zato jim je Telekom Slovenije omogočil nov način pregleda filmov, otroških vsebin ter dokumentarnih in športnih oddaj po tematskih sklopih 360°.

V tem pogledu lahko uporabnik za vsak žanr na pregleden način preveri, kaj se trenutno predvaja in tudi, kaj je na voljo s storitvijo Ogled nazaj, ki za večino televizijskih programov iz ponudbe SiOL TV omogoča pregled vsebin, predvajanih do pred tremi ali sedmimi dnevi (odvisno od naročniškega paketa).

Vsakemu programskemu sklopu njegovo programsko mesto

Novi pogledi so zbrani v glavnem meniju SiOL TV v sklopu MOJ TV, posamezni sklopi pa tudi prek določenih programskih mest – sklop Filmi 360° je na programskem mestu 200, Dokumentarne oddaje 360° na programskem mestu 100, Šport 360° na programskem mestu 500 in Otroške vsebine 360° na programskem mestu 400.

Ogled nazaj uporablja več kot dve tretjini naročnikov SiOL TV

Storitev Ogled nazaj, ki je odlično zdravilo, če kljub preglednemu sporedu priljubljena TV-vsebina uide pozornosti gledalca, je vključena v vse novejše pakete SiOL TV, tako tudi v vse pakete TopTrio. Ogledi za nazaj so možni tako na TV-zaslonih kot tudi na računalniških zaslonih ter tablicah in pametnih telefonih.

Ogled nazaj porablja jo že več kot 70 odstotkov naročnikov SiOL TV, med njimi pa jih več kot 70 odstotkov to storitev uporablja vsak dan, so še sporočili iz Telekoma Slovenije.

Za naročnike SiOL TV, ki imajo posebne želje glede vsebin, je na razpolago osem videotek (DKino, Pickbox, HBO OD, HBO GO, VOYO, Minimax+, Dajmedol in Dajmedol+) z več kot 100 tisoč vsebinami na zahtevo.

Ne spreglejte