TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
10. 12. 2014,
9.42

Osveženo pred

8 let, 3 mesece

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4

Natisni članek

resničnostni šov

Sreda, 10. 12. 2014, 9.42

8 let, 3 mesece

Darinka pred finalom: Najprej bom šla na sinov grob

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4
Pred velikim finalom, ki bo na sporedu danes ob 21. uri, smo se pogovarjali s finalistko Darinko.

Darinka, po treh mesecih boste spet na svobodi. Kaj bo prva stvar, ki jo boste naredili? Najprej, ko bom prišla domov, se bom oprhala, saj to nujno potrebujem. Potem se bom pogovorila s hčerko in šla k sinu na grob.

Kakšni so občutki, ko ste prišli do finala? Ste pričakovali? Ne, da bom prišla tako daleč, nisem pričakovala, saj se nisem zaradi tega prijavila. Samo sebe sem prekosila in prišla tako daleč.

Že na začetku ste omenili, da je to vaš novi začetek, zaradi sinove nesreče. Je to res začetek za vas? Bo to sprememba v vašem življenju? Ja, seveda. To bo res nov začetek. Tukaj sem se naučila marsičesa. Mislim, da smo vsi, ki smo bili na kmetiji, začeli življenje gledati čisto drugače iz čisto nove plati.

Kaj je ta nova plat, ki jo omenjate? Moja nova plat je, da ne smeš nikoli gledati na druge, ampak se moraš ozirati le nase in delati tisto, kar ti ustreza. Ne smeš se ozirati na druge.

Ste v velikem finalu kot edina ženska z dvema moškima. Kaj pričakujete? Ne vem, težka je. Sem edina ženska, imam dva finalista in še starejša sem od njiju. Je malo strahu.

Zakaj vas je strah? Najbolj se bojim igre v moči, saj sta fanta dvakrat močnejša od mene in v tem bosta gotovo zmagala.

Kakšni so bili občutki, ko se je v zadnjem tednu na posestvo vrnil Miha? Bil vam je kot sin resničnostnega šova, močno vez sta spletla ... Ja, res je. Ko se je Miha vrnil na kmetijo, sem imela solzne oči, ker sva res spletla močne prijateljske vezi. Je super fant, spoštovanja vreden in sočuten.

Ne moremo mimo dogajanja z Andrejem. Kaj se je tam dogajalo? Je bila kakšna iskrica? Pri Andreju ni bilo nobene iskrice, saj sem mu večkrat povedala, da naj me obravnava kot druge ženske. Večkrat je prišel za menoj.

Se vam zdi, da je želel kaj več od vas? Ne vem, lahko bi tako rekli. Včasih je prišel za mano – Darinka, Darinka …

Ema je na koncu rekla, da ste jo zelo razočarali. S čim mislite, da ste jo? Ema je res to rekla, a ko se je vrnila na kmetijo kot porotnica, sva se pogovorili in videla je, da za zaplete nisem bila jaz kriva, ampak so prišli s strani Leona in Denisa. Nisem bila jaz kriva, da je bila ona nominirana, saj je nisem nominirala in tudi v boju sem navijala zanjo. Zdaj je videla, kakšna je resnica.

Potem bosta šli na kavo na prostosti? Ja, seveda. Z Emo sva bili prijateljici, veliko sva se sprehajali po posestvu, tako da se bova z veseljem družili.

Je kdo, s katerim ne boste šli na kavo? Nihče se mi ni toliko zameril, da ne bi spregovorila z njim.

Ne spreglejte