SiolNET.
3

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Bled na londonskih taksijih

3

termometer

V središču Londona 150 taksijev s poslikavo Bleda vabi Britance na obisk Slovenije.

Oglaševalska akcija na britanskih taksijih je le del tržno-komunikacijskih aktivnosti, ki jih Slovenska turistična organizacija (STO) v sodelovanju s slovenskim turističnim gospodarstvom med letošnjo poletno turistično sezono izvaja v Veliki Britaniji. Bled kot destinacija za družinski oddih in poroke Oglaševanje na 150 črnih londonskih taksijih bo potekalo do sredine avgusta. Bled se na britanskem trgu predstavlja kot destinacija za družinski oddih in poroke, poleg Bleda pa taksiji oglašujejo tudi posebno ceno leta slovenskega letalskega prevoznika Adria Airways iz Londona in vabijo Britance, naj obiščejo spletno stran www.slovenia.info. V času trajanja akcije se vsem obiskovalcem, ki na spletno stran dostopajo iz Velike Britanije odpre posebno »pop-up« okno s spletno stranjo, ki predstavlja številne možnosti za preživljanje družinskih počitnic na Bledu s konkretnimi počitniškimi paketi in Bled kot destinacijo za poroke.

Bled in Slovenija se to poletje oglašujeta tudi na britanskih spletnih straneh in v tisku s posebnim poudarkom na primernosti Bleda za poroke. Ciljna javnost so mlade ženske, ki običajno izberejo destinacijo družinskih počitnic oziroma so tiste, ki izbirajo destinacijo za svojo poroko.

Lani Slovenijo obiskalo več kot 74.000 Britancev Velika Britanija je za slovenski turizem tradicionalno pomemben trg, s katerega je lani v Slovenijo prišlo več kot 74.000 turistov, ki so opravili skoraj 300.000 nočitev. Letos so rezultati z britanskega trga nekoliko slabši, pojasnjuje direktor Slovenske turistične organizacije mag. Dimitrij Piciga, in dodaja, da so se prav zato odločili za tako obsežno tržno-komunikacijsko akcijo.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin