SiolNET. Trendi Zdravje
2

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Z UPcloadom do oblek pravih mer

2

termometer

 | Foto:
Spletno nakupovanje je hitro, izdelki so večinoma cenejši pa tudi manj boleče je od večurnega sprehajanja po trgovinah. A velikokrat izberemo obleke, ki nam ne ustrezajo popolnoma.

Zagotovo ste pri nakupovanju oblačil prek spleta naleteli na težavo pri izboru ustrezne konfekcijske številke. Podatki kažejo, da skoraj polovica potrošnikov izbere manjšo konfekcijsko število, ali pa celo dve številki večji, kot je njihova dejanska. Program UPcload zagotavlja rešitev teh težav. Njegovo poslanstvo je, da vas premeri – pri tem potrebujete le spletno kamero in CD – in poda vašo ustrezno spletno konfekcijsko številko.

Kako deluje? Po namestitvi programa UPcload vklopite spletno kamero in se pred njo postavite s CD-jem v roki. Program vas bo premeril, vašo konfekcijsko številko pa bo ocenil glede na CD. Po merjenju bo shranil vaše mere in tako se lahko začne spletno nakupovanje.

Program je povezan s številnimi trgovinami, ki jim bo posredoval vašo konfekcijsko številko, na podlagi tega pa lahko pridobite informacije tudi o morebitnih znižanih kosih oblačil, ki bi ustrezale vaši postavi.

Glede na podatke in napovedi, ki kažejo, da se bo vse več potrošnikov že med letošnjimi novoletnimi prazniki odločilo za manj utrujajoče nakupovanje, se lahko razvijalci programa, ki je trenutno še v fazi beta, nadejajo velikega uspeha. Program je dostopen na www.upcload.com.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin